Logo Gadero
service

Keramische Tegel Milaan Full Body 60 x 60 x 3 cm - Populair

Kleur-, kras- en slijtvast-
Gaat een leven lang mee
Massief keramiek
keramische_tegel_milaan_60x60x3cm
keramische_tegel_milaan_60x60x3cm_bovenaanzicht
keramische_tegel_milaan_60x60x3cm_gelegd
img_8067
img_8063
img_8071
Per m2

45,18

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 16,25

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • A-kwaliteit tegel voor terras of looppad

  • Zeer duurzaam en stabiel massief keramiek

  • Kras-, kleur- en slijtvast

  • Speciale Aanbieding

  • Enkel te zagen op watergekoelde zaagbank met diamantzaagblad voor keramiek

Specificaties

Materiaal
Keramiek
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
3 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische Tegel Milaan Full Body 60 x 60 x 3 cm - Populair

Ben u op zoek naar luxe voor een goedkope prijs? Zoek dan niet verder! De keramische tegel 60x60x3cm Milaan is een volkeramische terrastegel (Full Body) voor buiten die u nu aanschaft tegen een zeer voordelige prijs. Deze fraaie bruin/grijze tegels passen perfect in elke tuin. Niet alleen komen ze in de moderne tuin goed tot hun recht, ook zijn ze heel mooi te combineren met groen en planten.

Voordelen van keramische tegels

Keramische tegels tegels worden gemaakt van een combinatie van klei, zand en smeltmiddelen. Deze worden onder hoge druk geperst en vervolgens gebakken op 1250℃. Niet alleen maakt dit de tegels keihard, maar ook onderhoudsvriendelijk. Door dit proces is de dichtheid enorm hoog en kan er niks in de tegel trekken. Hierdoor zijn deze 100% massieve keramische tegels zijn goed bestand tegen weersinvloeden, krassen, slijtage, vorst, vlekken, zuren en zout.

Keramische tegels aanleggen

Het aanleggen van keramische tegels gaat anders in zijn werk dan het aanleggen van beton tegels. Enkel een zandbed is namelijk niet voldoende om de stevigheid te bieden die de tegels nodig hebben. Wij raden u aan om eerst een puinlaag van circa 20 cm aan te leggen. Hierop legt u een laag stabilisatiezand van circa 8 cm en 1 cm straatzand om het afreien makkelijker te maken. U vindt deze producten in onze categorie zand of bij de gerelateerde producten. Vergeet niet om uw bestelling compleet te maken met opsluitbanden, drainage en voegmiddel. Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u naar onze klustip Keramische terrastegels leggen of bekijk de video op deze pagina.

Tip! Keramische tegels zagen

Door de hoge hardheid van de keramische tegel 60x60x3cm Paved Milaan dient u het juiste gereedschap gebruiken wanneer u deze wilt zagen. Wij raden u aan dit te doen op een watergekoelde zaagtafel met een diamantzaagblad, type Gres Ultra S2.

Heeft u nog niet gevonden wat u zocht? Bekijk dan ook eens onze keramische tegels met betonnen onderlaag of onze betonnen terrastegels. Wij leveren binnen enkele werkdagen bij u aan huis in heel Nederland, België en Duitsland.