Logo Gadero
service

Kerstboom Utrecht

Wij bezorgen uitstekende A-kwaliteit kerstbomen bij u thuis in Utrecht, met of zonder kluit. U kunt bij ons via de website online kerstbomen kopen Utrecht. 

De kerstbomen bezorgen we bovendien op vaste leverdagen in Utrecht en omgeving om zo de bezorgkosten laag te houden. Wees er snel bij. Voor alle leverdagen geldt namelijk vol=vol! Profiteer nu van het gemak van thuisbezorging en onze 100% mooie boom garantie. Wij bezorgen kerstbomen van Utrecht in het centrum, tot de omgeving zoals Breukelen en Maarssen. Wij leveren echte kerstbomen met eigen vervoer en gaan voor service. Wij leveren uw kerstboom desgewenst ook in huis en halen het netje voor u weg.

Liever afhalen? Dat kan bij ons pand aan de straatweg 5 in Breukelen. Hier is het in december dagelijks mogelijk om kerstbomen af te halen. U dient dan wel uw kerstboom online te bestellen en te kiezen voor afhalen in Breukelen. Alle kerstbomen zitten in een netje en zijn dus redelijk gemakkelijk te vervoeren in uw auto. Bezorgen is ook mogelijk! Bovenal alle kerstbomen met 100% mooie boomgarantie! 

Kerstboom leveringen in Utrecht vallen bij ons onder het West 2 gebied. Kies zelf bij de door u gewenste echte kerstboom uw bezorgdatum in West 2. Kies uit echte kerstbomen van 2 meter tot 54meter hoog. Op=Op. 

Extra handig is, dat wij de A-keuze kerstbomen met kluit leveren of kies voor lichtgewicht gezaagd zonder kluit. Ontdek in onderstaande video ook Easyfix, dat betekent een gezaagde kerstboom zonder gereedschap snel rechtop plaatsen! Dankzij de kluit verliezen onze kerstbomen minder snel hun naalden. Ook kunt u voor de gezaagde variant kiezen, vooral de Nordmann kerstboom is ook zeer naaldvast zonder kluit. U brengt uw kerstboom eenvoudig in huis, dankzij het smalle netje.

Zonder gereedschap uw boom recht met Easyfix boorgat in gezaagde boom

Wij bezorgen in Utrecht doorgaans van binnen uit. Dat betekent in de ochtend rijden we van Utrecht centrum naar Utrecht Noord, Oost, Zuid en West en naar de bedrijven en particulieren buiten het centrum.