Logo Gadero
service

Kerstverlichting

Let op! Gadero heeft besloten de echte kerstbomen en kerstverlichting uit het assortiment te halen. Helaas is dit product niet meer verkrijgbaar in 2023.

Kerstboomverlichting voor buiten en binnen koopt u bij Gadero. Kies uit standaard ricelights warm white LED lampjes tot speciale grote diamant kerstverlichting voor uw kunstkerstboom of echte kerstboom. Tevens vindt u hier microverlichting voor uw houten kerstboom. Per product geven we duidelijk het aantal lampjes aan en voor welke lengte kerstboom deze geschikt is. 

U wilt bijzondere lichtjes met kerst? Bekijk dan onze LED kaarsverlichting. Ook de partylights zijn ideaal voor het versieren van uw kerstboom of overkapping. Voor een echte kerstboom van 2 meter adviseren wij verlichting met meer dan 200 lampjes. Voor 3 meter kerstbomen kiest u kerstversiering met 360 Led lampjes. Voor onze grotere kerstlichtjes zoals de partylights en LED kaarsjes heeft u aan 30-50 lampjes al voldoende om een grote kerstboom te vullen. 

Op zoek naar kerstverlichting voor uw vlaggenmast. Bekijk hier ook het assortiment Vlaggenmast Kerstboom Fairybell met LED-verlichting voor vlaggenmasten.