Logo Gadero
service

MBI Terratops Basicsteen Plus Valencia 60x60x4,7 cm Betontegel

Productnummer
MB705030
Veel voor weinig
Sterke betontegels
mbi_terratops_basicsteen_plus_valencia_60x60x47_cm_betontegel
Per m2

34,06

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 73,50

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 73,50

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Beschermlaag factor 25, dus relatief weinig onderhoud

 • Handig formaat

 • Kleur past in iedere tuin

 • Goede prijs-kwaliteitverhouding

 • Alleen geschikt voor terras en looppad

Specificaties

Gewicht
38 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4,7 cm
Benodigde per m2
2.78

MBI Terratops Basicsteen Plus Valencia 60x60x4,7 cm Betontegel

Droomt u van een prachtig terras met een warme uitstraling? Kijk dan eens naar deMBI Terratops Basicsteen Plus Valencia 60x60x4,7 cm Betontegel van A-merk MBI. Terratops zijn tuintegels waarbij stevigheid, gemak bij het leggen, karakter, hoge kwaliteit en een lage prijs hoog in het vaandel staan. Deze fraaie tuintegels horen bij het basicsteen PLUS assortiment van MBI. Dit betekent dat de tegels goedkoop zijn en een beschermlaag factor 25 hebben. Kortgezegd houdt dit in dat u Terratops kunt vergelijken met geïmpregneerde tegels, echter ligt de kwaliteit van Terratops tegels iets hoger dan de meeste geïmpregneerde tegels. Vuil en vocht hechten lastig aan Terratops tegels. Maar natuurlijk is er baas boven baas, bij GeoProArte en GeoCeramica hebben vuil en vocht helemaal geen kans. Combineer deze warme beige tegels met strakke stapelblokken. Hiermee kunt u gemakkelijk hoogte creëren door bijvoorbeeld een bloembak of borderrand te maken. Kortom, Terratops Plus Valencia 60x60x4,7 cm tuintegels zijn echte aanraders voor uw terras of looppad.

Tuintegels van beton plaatsen?

Bent u een handige doe-het-zelver en gaat u deze luxe 60x60 halve betontegels in de kleur Valencia zelf leggen? Lees dan eerst ons uitgebreide stappenplan door zodat u precies weet hoe u terrastegels het beste kunt leggen. Hieronder vindt u een beknopte samenvatting van ons uitgebreide stappenplan voor het plaatsen van tuintegels van beton.

 • Stap 1: leg een zandbed aan van 20 cm dik. Let hierbij op dat u 6 cm ruimte rondom overhoudt voor uw opsluitbanden en maakt uw terras bij voorkeur zo groot dat u alleen met hele tegels hoeft te werken. Tril dit zandbed aan met een trilplaat (bij voorkeur na enkele dagen/weken herhalen). Plaats bij voorkeur een puinlaag van minimaal 15cm onder uw zandbed.

 • Stap 2: Zorg voor een vlak zandbed met afreilat of waterpas. Houd hierbij rekening met de afwatering en maak eventueel ruimte voor een watergoot.

 • Stap 3: Plaats uw opsluitbanden. Houd er rekening mee dat u deze circa 2 cm onder uw tegels plaatst.

 • Stap 4: Leg uw tegels in uw zandbed en klop aan met een rubberen hamer. Leg de terrastegels niet te strak tegen elkaar aan, gewoon aansluiten is voldoende.

 • Stap 5: Voeg uw tegels af. Hierdoor heeft u minder kans op onkruid en kalkuitbloei.

 • Stap 6: Spoel uw terras goed schoon zodat zand of voegmiddel geen vlekken kunnen achterlaten op uw terras.

Voeg uw betonnen tuintegels met Gator XP G2 voegzand

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u de goede aandacht geeft aan de voegen tussen uw Terratops Plus tuintegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een kwalitatief enorm goed voegzand waarmee u het niveau van uw nieuwe sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en u verlengt de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt u het het gevoel van luxe in uw tuin omdat u de details goed heeft afgewerkt met voegzand van Gator. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende, gangbare kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart.

Voorkom wateroverlast juist MET sierbestrating

De overlast van het vele regenwater lijkt de laatste jaren alleen maar toe te nemen. Sommige mensen zijn er van overtuigd dat de toename van sierbestrating een reden is voor de toename van deze overlast. Bij Gadero zijn wij het daar deels mee eens, maar wij zijn er sterk van overtuigd dat sierbestrating juist talloze oplossingen biedt tegen het waterprobleem. Lees in onze uitgebreide blogs verschillende simpele tips voor het voorkomen en oplossen van wateroverlast MET sierbestrating.

Haal alles wat u nodig heeft voor uw terras

Haal bij Gadero alles wat u nodig heeft voor uw terras. Naast de MBI Terratops Plus Valencia 60x60x4,7 cm Tuintegels, kunt u bij Gadero al uw bestrating toebehoren bestellen. Wij raden aan om alles in één keer te bestellen zodat u bespaart op de bezorgkosten. Haal bij Gadero gemakkelijk online Gator voegzand, opsluitbanden, zand, tegeldragers, onderhoudsmiddelen en grind / split. Maak uw droomtuin compleet bij sierbestrating handel Gadero.

Snel tuintegels bij thuis geleverd

Bestel nu snel nieuwe tuintegels bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België, Duitsland en andere delen van Europa gewoon bij de klant thuis.

Vergelijkbare producten