Logo Gadero
service

Onderbalk Composiet Rock Grey Elephant 3 x 5 x 235 cm 2 Stuks

Productnummer
DV40330
Bundel van 2 stuks
Voor Elephant 2.1 cm composiet vlonderplanken
Bestellen per 5 sets (10 stuks)
wpc_rock_grey_regel
Per set

22,25

incl. BTW

Verkocht per 5 stuks á € 111,25

Niet op voorraad
Details
Lengte
235 cm
Breedte
5 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vergelijkbare producten

Plus- en minpunten

  • Als onderbalk en kantplank te gebruiken

  • Bestellen per 5 sets van 2 stuks (10 stuks)

Specificaties

Materiaal
Composiet
Houtsoort
WPC composiet
Kleur
Antraciet
Lengte
235 cm
Breedte
5 cm
Dikte
3 cm

Onderbalk Composiet Rock Grey Elephant 3 x 5 x 235 cm 2 Stuks

Zoekt u een constructieregel als ligger of kantafwerking in dezelfde kleur als uw vlonderplank? Deze onderbalk is net als de vlonderplank van Elephant rock grey / donker grijs gekleurd en zorgt dus voor een fraaie constructie of kantafwerking van uw Rock grey Donkergrijs terrasplanken zie verwante artikelen.

De WPC onderbalk kan zowel worden gebruikt als ligger of als kantafwerking voor uw composiet vlonderterras. De multifunctionele constructieregel heeft de afmetingen 3 x 5 x 235 cm en is door de holkamer structuur een lichtgewicht. Doordat de balk is gemaakt van holkamer composiet kan er water in de regel blijven staan, wat kan zorgen voor scheuren en barsten bij het opvriezen in de winter. Plaats uw vlonderterras, bij gebruik van holkamer composiet, altijd onder 2% afschot voor een goede afwatering.

De composiet onderbalken worden per 2 geleverd en dienen met een hart-op-hart tussenruimte van maximaal 30 cm te worden gelegd voor het goed ondersteunen van de Elephant composiet vlonderplanken. Tevens begint en eindigt u de constructie met een onderbalk.

Voor een onzichtbare montage van de vlonderplanken op deze composiet ligger zijn Elephant composiet bevestigingsclips zeer geschikt.