Houten aanbouw frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Productnummer: NZ13022-2900-5000-zandkleur   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek zandkleur Nesling

Afwijkende levertijd Leverbaar vanaf februari 2021

€ 1.008,95 Per stuk
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Houten aanbouw frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

  • Compleet Pakket met Harmonicadoek zandkleur Nesling
  • Extra dikke 85 x 85 mm Lariks Dougles Staanders & Liggers
  • Inclusief Pergola Hoek- en Muurelementen Nelsing
  • Inclusief Schoren
  • Bij plaatsing in de grond is behandeling nodig

Houten aanbouw frame 290 x 500 cm met Nesling Schaduwdoek zandkleur met 85 x 85 mm houten frame

Wilt u graag vanaf uw huis een schaduwdoek met zandkleur van 5 meter in de lengte en 2.9 meter in de breedte van uw tuin hebben? Dit Nesling aanbouwframe op maat gezaagd pakket is eenvoudig in elkaar te zetten. Het frame bestaat uit 4 staanders en 5 liggers van Lariks douglas hout. Het schaduwdoek is van Nesling die bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit schaduwdoeken. U kan het doek eenvoudig openen en dichtmaken door het katrolsysteem. Deze schaduwdoeken blokkeren ca. 90% van alle UV straling en de doeken zijn eenvoudig schoon te maken. Dit doek zorgt niet alleen voor een koel plekje in uw tuin, maar wanneer u deze vanaf het huis boven een raam plaatst zal het ook koeler in huis worden.

Lariks Douglas

Al het meegeleverde hout in dit pakket is op maat gezaagd Lariks douglas. Dit is een erg populair soort constructie hout. De 3 meter lange staanders plaatst u 50 cm in de grond zodat het frame stevig staat. Bij lariks douglas hout is het wel belangrijk om deze palen eerst te beitsen om de levensduur te verlengen. Nesling voorziet u van alle gemakken. Zo zijn er verbindingselementen voor de liggers en een muur element om deze liggers aan de muur te bevestigen. Om de liggers goed aan te laten sluiten op de staanders krijgt u ook hoekverbinding elementen. Dit maakt het een handig doe het zelf pakket.

Maten

Het Nesling schaduwdoek is 5 meter lang en 2 meter 90 breed het frame is daardoor een stukje groter zodat het doek goed past. De binnenmaat van het frame is 300 cm breed en 500 cm lang. De dikte van de balken zorgen ervoor dat de buitenmaat van de pergola 317 cm breed en 509 cm lang is.

Nesling pergola’s voeren wij in verschillende maten. Zo hebben wij ook het stand alone modellen die niet aan de muur bevestigd hoeven worden.
 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Compleet Frame + Harmonicadoek Nesling aanbouw frame extra lang Pergola Lariks Douglas Bezaagd aanbouw model 290 x 500 cm met Harmonicadoek zandkleur en 85x85 mm Lariks Douglas   |   8.5 x 8.5 cm dikte Lariks staanders & liggers   |   Inclusief Pergola Hoekelementen Nesling   |   Inclusief Coolfit Harmonicadoek zandkleur Nesling
€ 1.008,95 Per stuk incl. btw