Plantenbak Steigerhout 51 x 51 x 90 cm Pilaar

Productnummer: 12031900190 Trendy Steigerhouten Plantenbak   |   Kant en klaar geleverd

Voor- en nadelen van Plantenbak Steigerhout 51 x 51 x 90 cm Pilaar

  • Trendy oud grijs steigerhout
  • Geheel Kant en klaar geleverd, geen bouwpakket
  • Inclusief worteldoek
  • Populair formaat

Plantenbak Steigerhout 51 x 51 x 90 cm Pilaar

Op zoek naar een trendy plantenbak voor uw tuin of dakterras? Deze rechthoekige plantenbak is gemaakt van steigerhouten planken met een breedte van 20 cm en een dikte van maar liefst 3 cm. Deze stoere en robuuste plantenbak van steigerhout heeft een breedte van 51 cm, een hoogte van 90 cm en een diepte van 51 cm. Deze grote plantenbak dient ook uitstekend als afscheiding langs een pad of terras. 

Deze trendy steigerhouten plantenbak voor bloemen en planten wordt door onze meubelmakers met de hand gemaakt en wordt kant en klaar geleverd. De plantenbakken worden standaard geschuurd en zijn voorzien zwart antiworteldoek. Deze plantenbak is onbehandeld en kunt u desgewenst nog beitsen of verven met bijvoorbeeld Maxrelease kleurloos (aanbevolen).

Bestel hier desgewenst ook Universele Potgrond mee. Kijk hiervoor bij de bijbehorende producten wanneer u potgrond wilt bijbestellen.

De plantenbank van steigerplanken is standaard voorzien van 2 geïmpregneerde onderliggers van 4,5 x 5 cm zodat de bank niet direct in contact staat met de grond. 

Korting op de bezorgkosten bij los bestellen

Bestel nu deze Plantenbak Steigerhout Pilaar 51 x 51 x 90 cm exclusief online bij Gadero. Bij los bestellen betaald u slechts het klein pallettarief, de webshop berekend dit automatisch.

 

Zelf een plantenbak maken van steigerplanken

Wilt u zelf een trendy plantenbak maken van steigerplanken? Dat kan natuurlijk. Zorg voor voetjes aan de onderkant zodat uw bak kan droogwaaien.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
steigerhout-3.jpeg Plantenbak Steigerhout 51 x 51 x 90 cm Pilaar - Trendy Steigerhouten Plantenbak   |   Kant en klaar geleverd
€ 106,31 Per stuk incl. BTW