Boombak Vierkant Ipé Hardhout 90 x 90 x 90 cm Kant en Klaar

Productnummer: LDS8728 Gemaakt van luxe hardhout   |   Groot formaat   |  

Aangepaste levertijd Vaste bezorgdag per postcode

€ 323,00 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 6,86 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Boombak Vierkant Ipé Hardhout 90 x 90 x 90 cm Kant en Klaar

  • Gemaakt van zeer duurzaam Ipé hardhout
  • Kant en klaar geleverd
  • Zeer groot, ook geschikt voor bomen
  • Inclusief bodem en plantenbak plastic
  • Na vullen te zwaar om te verplaatsen zonder pompkar of heftruck

Boombak Vierkant Ipé Hardhout 90 x 90 x 90 cm Kant en Klaar

Kies voor deze kant-en-klare boombak als u met gemak een middelgrote boom wil plaatsen zonder dat u zelf een plantenbak hoeft te maken. Deze luxe boombak heeft een afmeting van 90 x 90 x 90 cm dus is vierkant. Een vierkant design is ideaal, u kan hem namelijk in een hoek plaatsen waardoor het u veel ruimte bespaart in de tuin. De plantenbak is van Ipe hardhout en zal dus jarenlang mee gaan. Ipe heeft van zichzelf ook een mooie lichtbruine kleur. Deze boombak is kant en klaar, alleen nog een boom er in en u heeft een trendy look in de tuin.

Ipe boombak hardhout

Met een breedte van 90 cm en een hoogte van 90 cm heeft u een behoorlijk grote boombak. U kan hier een boom in plaatsen, maar er ook voor kiezen om er een mooi perkje in aan te leggen. Verschillende bloemen en planten zullen mooi staan bij de kleur van het Ipe hardhout. Invloeden uit de natuur zoals wind en regen hebben weinig werking op de plank dit zorgt er voor dat de plank niet gaat rotten en een lange levensduur heeft. Het kan geen kwaad om de boombak regelmatig in de olie te zetten, zou behoudt u de mooie kleur van het Ipe hout.

Vierkante plantenbak kant-en-klaar

Natuurlijk heeft u ook de optie om zelf een plantenbak te maken, maar deze kant en klare plantenbak is professioneel in elkaar gezet voor u en daarmee veel werk en tijd uit handen genomen. Deze Ipe boombak RVS geschroefd en voor een prachtige afwerking zijn de schroeven verzinkt. Hierdoor ziet u de schroeven niet zitten wat er gelikt uit ziet. De professionele RVS schroeven zullen niet gaan roesten en de planken dus goed bij elkaar houden. De boombak staat op poten, dit zorgt er voor dat die makkelijk te verplaatsen is. Ook staat de boombak zo niet in direct contact met de grond, waardoor de planken niet worden aangetast vanuit de grond.

wij adviseren om de boombak eerst neer te zetten op de plek waar u hem hebben wilt en dan te vullen met potgrond anders wordt hij erg zwaar. Wanneer u de plantenbak eerst vult is hij alleen nog maar verplaatsbaar met heftruck of pompkar.

Had u zelf een ander creatief idee in een andere maat? Dan is er ook de mogelijkheid om een hardhouten plantenbakken op maat te laten maken.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Plantenbak hardhout ipe 90 x 90 x 90 cm Boombak Vierkant Ipé Hardhout 90 x 90 cm Kant en Klaar Gemaakt van luxe hardhout   |   Groot formaat   |  
€ 323,00 Per stuk incl. BTW