Logo Gadero
service

Houten paardenstal

Op zoek naar een houten paardenstal met voor het stallen van uw paard of pony? Wij leveren diverse prefab paardenstallen van hout met een stevige wanddikte van 50 mm en handige 2-delige paardenstaldeuren. Kies uit diverse maten paardenstallen of schuilstal mogelijkheden voor het stallen van paarden.

Wij leveren deze kant en klare houten paardenboxen overal in Nederland en België op uw erf. Kies uit een prefab houten stal voor 1 paard of stal met dubbele box voor 2 paarden met opslagruimte voor het stallen van hooi, stro en gereedschap. Zelf een paardenstal maken? Dat doet u met onze paardenboxprofielen

Houten paardenstal

Zorg bij een houten paardenstal altijd voor een doordachte behandeling van het hout. Voorkom dat paarden uw hout gaan aanvreten en ziek worden. Maak ook gebruik van stalmatten in de paardenboxen. De houten paardenstallen zijn tevens geïmpregneerd en 2-laags gecoat te bestellen voor optimale bescherming van het hout.

Plaats uw paardenstal altijd op een stevige betonvloer en vergeet funderingsbalken, bij voorkeur van hardhout, niet onder de wanden van de paardenbox te plaatsen. Bekijk ook deze pagina met weidehekken en omheining voor het compleet maken van uw paardenbak of paardenweide inclusief houten paardenstal.