Logo Gadero
inspiratieservice

Felixwood Aluminium Stapelrabat schutting

Het Felixwood stapelrabat systeem behoort tot de luxe categorie schuttingen. Met dit Felixwood Ideal rabatsysteem maakt u een dichte schutting met horizontale stapelbare profielen. Dit innovatieve systeem kan volledig naar wensen worden samengesteld. U kunt kiezen uit een combinatie van aluminium palen, aluminium panelen, hardhout of composiet elementen. Zo bouwt u zelf uw luxe tuinschermen.

Plaats bij een combinatie van aluminum profielen en hardhouten profielen eerst de aluminum profielen voor een mooier resultaat. Daarnaast komt uw hout dan niet direct in aanraking met vocht van de grond.

U zoekt net iets anders? Ook van onze sleufpalen van beton of gleufpalen van hout met blokhutprofielen kunt u een dichte schutting maken. Daarnaast bieden wij van Resysta hoogwaardige composiet schuttingen

Felixwood Ideal stapelrabat

Maakt u uw keuze voor de samengestelde pakketen van het Felixwood Ideal stapelrabat? Deze aluminium schutting pakketen zijn compleet met alle benodigdheden en bevestigingsmaterialen! U hoeft alleen nog de aluminium tuinpalen bij te bestellen, deze palen zijn duidelijk aangegeven bij het product zelf. U heeft de keuze uit zilver of antraciet gecoate aluminium palen.

Dit innovatieve rabatsysteem van het merk Felixwood Ideal is ontwikkeld voor de Duitse markt, dus van zeer duurzaam A-kwaliteit aluminium. De keuze voor een Felixwood Ideal stapelrabat systeem in combinatie met aluminium, composiet of hardhouten planken geeft uw tuin een moderne uitstraling!

U kunt zelf kiezen voor composiet planken in het scherm, of voor hardhouten planken! De keuze die u maakt bepaald de uitstraling van uw tuin! Neem contact op als de door u gewenste combinatie hier niet tussen staat. Wij bezorgen aluminium schutting bovenal in heel Nederland en België.