Het Fesca stapelrabat systeem behoort tot de luxe categorie schuttingen. Met dit Fesca rabatsysteem maakt u een dichte schutting met horizontale stapelbare profielen. Dit innovatieve systeem kan volledig naar wensen worden samengesteld. U kunt kiezen uit een combinatie van aluminium, hardhout of composiet. 

Plaats bij een combinatie van aluminum profielen en hardhouten profielen eerst de aluminum profielen voor een mooier resultaat. Daarnaast komt uw hout dan niet direct in aanraking met vocht van de grond.

U zoekt net iets anders? Ook van onze sleufpalen van beton of gleufpalen van hout met blokhutprofielen kunt u een dichte schutting maken. Daarnaast bieden wij van Resysta hoogwaardige composiet schuttingen

 

 

Maak u uw keuze voor de samengestelde pakketen van het Fesca stapelrabat? Deze pakketen zijn compleet met alle benodigdheden en bevestigingsmaterialen! U hoeft alleen nog de palen bij te bestellen, deze palen zijn duidelijk aangegeven bij het product zelf. U heeft de keuze uit zilver of antraciet gecoate aluminium palen.

Dit innovatieve rabatsysteem van het merk Fesca is van zeer duurzaam A-kwaliteit aluminium. De keuze voor een Fesca stapelrabat systeem in combinatie met composiet of hardhouten planken geeft uw tuin een moderne uitstraling!

U kunt zelf kiezen voor composiet planken in het scherm, of voor hardhouten planken! De keuze die u maakt bepaald de uitstraling van uw tuin!

 

 

Gadero Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode