Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 3 cm

Productnummer: GL71124-Zwart Te gebruiken onder gebruiken onder klimrekken, glijbanen en schommels

€ 49,00 Per m2 incl. BTW
Delen via WhatsApp

Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 3 cm

De rubberen tegels zijn zacht en door de veerkracht beschermen ze kinderen. De tegels zijn uitstekend te gebruiken onder speeltoestellen zodat de kinderen veiliger kunnen spelen. De rubberen tegels zijn verkrijgbaar in de kleuren: zwart, rood en groen. De tegels worden geplaatst op een zandbed en worden verankert doormiddel van de bijgeleverde steekpennen. De  rubberen tegels zijn voorzien van speciale gaten aan de zijkanten om de steekpennen door hun te steken. Hierdoor voorkomt u dat de rubberen tegels opkrullen.

De tegels zijn gemaakt van gerecycled rubber van onder andere autobanden. De rubberen speelplaats tegels zijn verkrijgbaar in de afmeting 50 x 50 met een dikte van 3 cm en 4,5 cm. De 3 cm dikke tegels zijn toepasbaar bij een valhoogte van 1 meter. Voor een valhoogte van 1,5 meter gebruikt u de 4,5 cm dikke variant.  Ook levert Gadero rubberentegels zonder steekpen verbinding. Deze tegels hebben een dikte van 2,5 cm. 

Gadero hanteert snelle levertijden en gunstige prijzen.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Rubberen speelplaats tegel Zwart Rubberen tegel Zwart 50 x 50 x 3 cm Te gebruiken onder gebruiken onder klimrekken, glijbanen en schommels Op voorraad
€ 49,00 Per m2 incl. BTW