Scheepsdek planken

U zoekt bijzondere terrasplanken voor uw tuin? Ontdek nu de zogenaamde scheepsdekvloer ook voor uw terras. Onder houten scheepsdek plank verstaan wij terrasplanken met 2 tot 5 kleine groefjes. Voor klanten die geheel glad geschaafde vlonderplanken net iets te steriel vinden zijn deze scheepsdekplanken met 2 tot 5 groefjes een subtiele variant op standaard terrasplanken met 7 of 9 grote groeven. Kies bij houthandel Gadero uit scheepsdekvloeren voor buiten uit zeer duurzaam ipe hardhout of kunststof composiet. 

Monteer houten scheepsdekprofielen op 45x70 mm onderbalken die u om de 40 cm hart op hart plaatst. Monteer met steeds 2 RVS 5x50 mm vlonderschroeven bij elk punt waar de planken de balken kruisen. Gebruik desgewenst een verzinkbitjes om de terrasschroeven mooi weg te werken in uw terrasdekdelen. 

Wat is een scheepsdekvloer?

Van vroeger uit verstaat men onder een scheepsvloer een houten dekvloer van lange smalle latten tot brede Azobe planken in oude schepen. De huidige, nieuwe scheepsdekplanken geven het effect van deze scheepsdekvloeren. Ook echte gebruikte scheepsdekvloeren komen weer op de markt. Dit zijn doorleefde Azobe planken in een prachtige oude stijl. 

Andere bijzondere buitenvloeren

Wilt u een bijzonder terras maken van hout? Of wenst u een tijdelijke houten vloer voor bijvoorbeeld een beursstand of feest? Bekijk dan ook de pagina met houten steenschotten en hardhouten draglineschotten

Gadero.nl Thuiswinkel Waarborg Service. Bij de grootste in hout.

Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten. Hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

Bezorging in heel Benelux Op vaste dagen per postcode