Logo Gadero
service

Scheepsdek planken

U zoekt bijzondere terrasplanken voor uw tuin? Ontdek onze scheepsdekvloeren voor het terras. Deze planken hebben een ander profiel dan onze glad geschaafde vlonderplanken en bevatten kleine groefjes. Ons aanbod aan scheepsdek planken varieert van thermisch gemodificeerd vuren tot aan Bankirai en bamboe. Laat u verrassen door deze bijzondere en duurzame vlonderplanken met veel kwaliteit!

Wat is een scheepsdekvloer?

Een houten scheepsdek plank heeft 2 tot 5 kleine groefjes. Ze zijn een subtiele variant op onze standaard terrasplanken die aan één zijde 7 tot 9 grote groeven bevatten. Onze scheepsdekvloeren worden gebruikt voor het terras buiten.

Van vroeger uit verstaat men onder een scheepsvloer een houten dekvloer van lange smalle latten tot brede planken. Deze werden gebruikt in oude schepen. De huidige, nieuwe scheepsdekplanken geven het effect van oude scheepsdekvloeren.

Echt gebruikte scheepsdekvloeren komen steeds meer terug op de markt. Dit zijn doorleefde Azobe planken in een prachtige oude stijl. Deze planken zijn een goed alternatief voor een parketvloer, maar ook voor een laminaat of pvc vloer die binnen worden gebruikt.

Montage scheepsdekvloer

Monteer houten scheepsdekprofielen op 45x70 mm onderbalken die u om de 40 centimeter plaatst. Monteer bij elk punt waar de planken en balken elkaar kruisen RVS vlonderschroeven. Werk alles netjes af voor het beste resultaat.

Andere bijzondere buitenvloeren

Wilt u een ander bijzonder terras maken van hout? Bekijk dan eens onze onze andere vlonder pagina's. U bent ook van harte welkom om ons vlonder assortiment in Breukelen te bewonderen.