Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 270 cm voor stapelschutting 180 cm

Productnummer: DV16004-68-68-2700 Voor Elephant Modular schuttingen en stapelbare schuttingdelen

173 stuks op voorraad Vaste bezorgdag per postcode

€ 77,75 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 270 cm voor stapelschutting 180 cm

  • Voor Modular zelfbouw en stapelbare houten schuttingdelen van 20 mm dikte
  • Met uitschuifbare middenstroken om zo hoek, eind of tussenpaal van te maken
  • Hoogwaardig aluminium, ook voor plaatsing in de grond
  • Met paalkap
  • Minimale afname van 4 stuks

Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 270 cm voor stapelschutting 180 cm

Deze aluminium paal uit de Elephant Modular lijn is speciaal voor het Elephant Modular composiet aluminium zelfbouw schutting systeem van 180 x 180 cm en stapelbare houten schuttingdelen. De aluminium schuttingpaal is 6.8 cm dik en 270 cm lang. Deze schuttingpaal kunt u in de grond plaatsen en stevig vastmaken met een zak betonmix (zie tips).

De aluminium schuttingpaal is te gebruiken als hoekpaal, tussenpaal en t-paal. U kunt namelijk aan 3 zijden de middenstrip volledig verwijderen waardoor er een sponning ontstaat voor de stapelbare schuttingplanken van hout of kunststof composiet. De Elephant Modular paal wordt dus geleverd met 2 afdekstrips en paalkap. 

Met de modulaire zelfbouwschutting systemen uit de Elephant Modular lijn bouwt u eenvoudig en snel een tuinscherm bij uw terras of als erfafcheiding. De schutting wordt opgebouwd uit losse onderdelen. Waardoor u deze eenvoudig in hoogte en breedte kunt aanpassen. Zo heeft u al gauw een unieke schutting.

Tips

Zodra u een gat in de grond heeft gemaakt, kunt u hier de schuttingpaal in plaatsen. Vervolgens voegt u aan het gat de betonmix toe en houdt u de paal rechtop. Zodra de paal recht staat, moet er water worden toegevoegd aan de betonmix. De paal zou u ongeveer 30 minuten rechtop vast moeten houden totdat het beton hard wordt.

U kunt dus bij maximaal 3 kanten van de paal de gehele middenstrook verwijderen en hier de stapelbare hout en composiet planken in plaatsen.  Een zeer fraaie toevoeging aan uw composiet zelfbouwschutting is het speciale LED verlichting voor de Elephant Modular lijn. De LED verlichting loopt op zonne-energie.

Daarnaast kunt u eenvoudig gevel-verlichting op uw scherm monteren. Via de holle kamers van de composiet lamellen kunt u de kabels eenvoudig werken. Ook het binnenwerk van de aluminium schuttingpaal is ideaal voor het verwerken van de kabels van uw gevel verlichtings-armatuur.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Populair Elephant Modular paal aluminium Zelfbouw Paal Aluminium Elephant Modular 6.8 x 6.8 x 270 cm voor stapelschutting 180 cm Voor Elephant Modular schuttingen en stapelbare schuttingdelen
€ 77,75 Per stuk incl. BTW