Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 20 x 5 cm verzoet

Productnummer: EX5001358   |   Luxe opsluitband van natuursteen

€ 27,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 20 x 5 cm verzoet

  • Luxe opsluitband van natuursteen
  • Onderhoudsvriendelijk
  • Vorstbestendig
  • Mooie glans door polijsten

Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 20 x 5 cm verzoet

Met de Siam Blue opsluitband natuursteen 100 x 20 x 5 cm verzoet van Excluton creëert u een elegante kantopsluiting voor uw nieuwe terras of looppad. Deze opsluitbanden zijn gemaakt van Chinees hardsteen en hebben hun naam te danken aan het verzoeten, waardoor ze een blauwe tint krijgen. Door deze behandeling zijn de stenen helemaal glad en krasvrij. Wij raden u af deze opsluitbanden voor uw oprit te gebruiken. 

Waarom opsluitbanden gebruiken?

Wanneer u een terras of looppad aanlegt is het van belang dat u de tegels/stenen/grind/split opsluit door gebruik te maken van opsluitbanden. Deze zorgen er namelijk voor dat uw bestrating niet verzakt en er geen kieren en gaten ontstaan. Ze zijn dus de stille kracht die uw bestrating op zijn plek houd. Een mooie opsluitband kan uw bestrating helemaal afmaken en een luxe finishing touch geven. Bedenk daarom ook goed welke opsluitband het beste bij uw tuin passen. Voor meer informatie over de functie en het verwerken  van opsluitbanden verwijzen wij u graag naar onze blog!

De mooiste afwerkingen voor uw bestrating bestelt u bij Gadero!

De Siam Bluestone opsluitband is een zeer unieke kantopsluiting voor uw bestrating gemaakt van Chinees hardsteen. Bent u net als wij ook groot fan van natuursteen? Bekijk dan ook onze andere natuursteen producten, zoals terrastegels, stapelblokken en vijverranden en traptreden. Ook voor uw grind/split  bent u bij Gadero aan het juiste adres! Wij leveren binnen heel Nederland, België en Duitsland in enkele werkdagen.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Hoe kan ik deze het beste met elkaar verbinden? Kan dat met steenlijm? Of moet dit gevoegd worden?

Dit kunt u inderdaad het beste met een voegmiddel doen.

Beste mensen, Is de Siam Bleu opsluitband verzoet natuursteen ook verkrijgbaar in de maat 100 x 30 x 5? Ik hoor het graag.

Deze is er enkel nog in de maten 100 x 20 x 5 cm en 100 x 15 x 5 cm.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Met facet Siam Blue opsluitband natuursteen Siam Blue palissade 100 x 20 x 5 cm natuursteen   |   Luxe opsluitband van natuursteen Op voorraad
€ 27,95 Per stuk incl. BTW