MDF - Muur Plinten Wit Gegrond 9 - 12 cm hoogte

Productnummer: FL4004 Overschilderbare Stijlplint   |   Foutloos en Vochtwerend MDF

Vanaf € 5,95 Per 2,4 meter incl. btw

 • MDF - Muur Plinten Wit Gegrond 9 - 12 cm Hoog Plint
Totaal voor dit product

U heeft nog geen producten geselecteerd

  € 0,00 Totaal incl. BTW
  Hoe meer u bestelt hoe lager de bezorgkosten

  Voor- en nadelen van MDF - Muur Plinten Wit Gegrond 9 - 12 cm Hoog Plint

  • V313 Vochtwerend MDF
  • 3-laags wit gegrond
  • Met kabelgoot

  MDF - Muur Plinten Wit Gegrond 9 - 12 cm Hoog Plint

  Deze Floer Stijlplinten in de neutrale witte kleur kunnen meteen worden toegepast. Het is eventueel ook mogelijk deze plint over te schilderen in bijvoorbeeld de kleur van de muur of eventueel de kleur van de vloer. Door de groef aan de achterzijde kunnen kabels eenoudig verwerkt worden achter deze plinten. Een woning met een hoog plafond en dus hoge muren? Kies dan voor de 12 cm extra hoge plint. De Floer plinten kunnen bovendien ook gebruikt worden als plafondplint.

  De Witte stijlplinten van het merk Floer zijn te verkrijgen in de standaard maat van 240 x 1,2 cm in de verschillende hoogtes zijn: 9 cm en 12 cm. De plinten kunnen worden bevestigd aan de muur met de bijbehorende afwerk- en montage kit. Met de bevestigingskit kunt u de stijlplinten aan de muur bevestigen. Met de afwerkkit kunt u de voeg tussen muur en plint afdichten. Doordat de plinten maatvast en uit V313 vochtwerend MDF materiaal zijn geproduceerd is het verwerken van deze profielen zeer eenvoudig en zijn de plinten waterbestendig.

  Om tot het benodigde aantal plinten te komen berekenen we eerst de omtrek van de ruimte. Dit kunt u doen de lengtes van de muren waar u een plint wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus L + B + L + B = aantal strekkende meter plinten. Reken hier 10% snijverlies bij op. strekkende meters x 1,1 = totaal benodigde strekkende meters plinten.

  De plinten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meters door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal plint stroken van 2,4 meter. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, wij denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!


  Vragen & antwoorden over dit product

  Is deze plint niet verkrijgbaar in de gangbare hoogte van 7cm?

  Helaas hebben we deze witte MDF plinten niet beschikbaar in een hoogte van 7 cm. We hebben uitsluitend de hoogtes die online staan in het assortiment.

  Achter de MDF Muur Plinten Wit Gegrond 9 cm hoog - 240 cm lang, is het volgens mij mogelijk om een kabel weg te werken. Wat is de maximale diameter van een kabel die hier nog achter zou passen?

  Bij de MDF Muur Plinten is ongeveer 0,5 cm uitgespaard voor een eventuele kabel. Daarnaast houdt u wanneer u de vloer legt over het algemeen ook ruimte over tussen de muur en de vloer. Dit samen met het uitgespaarde deel van de Muur Plinten maakt dat u relatief dikke kabels achter de plinten kunt weg werken. 

  Vraag is verzonden

  Stel uw vraag
  * verplicht
  productbeoordelingen

  Beoordeling is verzonden

  Schrijf beoordeling
  * verplicht
  Dit product bestellen?
  Diverse hoogtes Stijlplinten Wit Floer Diverse Hoogtes 1,2 cm dik Muur Plint MDFMDF - Muur Plinten Wit Gegrond 9 - 12 cm Hoog Overschilderbare Stijlplint   |   Foutloos en Vochtwerend MDF Ruim op voorraad
  Vanaf € 5,95 Per 2,4 meter incl. btw