MDF Muur Plinten (L) - Wit Gegrond - 7 cm hoogte

Productnummer: FL4006-L-68 Populaire afmeting   |   Foutloos en vochtwerend MDF

Voor- en nadelen van MDF Muur Plinten (L) - Wit Gegrond - 7 cm hoogte

  • Waterwerend MDF V313
  • Met kabelgoot
  • 3-laags wit gegrond
  • Populaire maat

MDF Muur Plinten (L) - Wit Gegrond - 7 cm hoogte

Deze populaire afmeting Floer Stijlplinten Large met een dikte van 15 mm in de neutrale witte kleur kunnen direct worden bevesigd. De 1,5 cm dikke plinten van Floer zijn namelijk vooraf 3-laags wit gegrond. Het is dus eventueel ook mogelijk de plinten te verven in bijvoorbeeld de kleur van de muur, de kleur van de vloer of een andere kleur naar keuze. Door de handige groef aan de achterzijde kunnen kabels makkelijk worden verwerkt achter de plinten. Deze plint is geschikt voor alle typen vloeren dankzij de 15 mm dikte, de populaire hoogte van 70 mm is vandaag de dag de meest voorkomende plinthoogte. Heeft u een hoog plafond en dus een hoge muur? Dan valt een 45 mm hoge plint vaak in het niet, we raden in dit geval deze of een 9 of 12 cm hoge plint aan!

De Witte L stijlplinten van het A-merk Floer zijn te verkrijgen in de meest verkochte afmeting van 240 x 1,5 cm in de verschillende hoogte: 7 cm. Door gebruik te maken van foutloos en vochtwerend MDF bent u zeker van een maatvast product wat weinig tot geen werking zal vertonen. Bovendien zijn de 15 mm dikke plinten hierdoor maatvast wat zorgt voor een eenvoudige bevestiging. Daarnaast is de plint uit V313 vochtwerend materiaal geproduceerd en dus goed waterbestendig. De plinten kunnen worden bevestigd aan de muur met de bijbehorende afwerk- en montage kit. Met de bevestigingskit kunt u de stijlplinten aan de muur bevestigen. Met de afwerkkit kunt u de de voeg tussen met de muur en de plint afdichten.

Om tot het benodigde aantal plinten te komen berekenen we eerst de omtrek van de ruimte. Dit kunt u doen de lengtes van de muren waar u een plint wilt leggen bij elkaar op te tellen. Bij een ruimte van 5 meter bij 4 meter heeft u dus L + B + L + B = aantal strekkende meter plinten. Reken hier 10% snijverlies bij op. strekkende meters x 1,1 = totaal benodigde strekkende meters plinten.

De plinten worden geleverd in stroken van 2,4 meter. Deel het benodigde aantal strekkende meters door 2,4 en u weet welk aantal plintstroken u moet bestellen. Totaal strekkende meters / 2,4 = aantal plint stroken van 2,4 meter. Heeft u hulp nodig bij het berekenen van het benodigde aantal materialen? U kunt ons altijd bellen of mailen, wij denken graag met u mee! Let op!: voor losstaande bestellingen geldt er een minimale afname hoeveelheid van 10 stuks!


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Plint L Middel Wit Floer 7 cm Hoog 1,5 cm dik Muur Plinten MDF MDF Muur Plinten (L) - Wit Gegrond - 7 cm hoogte Populaire afmeting   |   Foutloos en vochtwerend MDF Op voorraad
€ 12,90 Per 2,4 meter incl. BTW