Logo Gadero
inspiratieservice

Terrastegel GeoProArte Anticum 60x60x4 cm Riba

Productnummer
MB15022
Onderhoudsarm terras door de speciale behandeling van de tegels
Luxe uitstraling
terrastegel_geoproarte_anticum_60x60x4_cm_riba
geoproarte_anticum_60x60x4_cm_riba
riba_geoproarte_tegels_kopen
anticum_riba
geoproarte_60x60x4_cm_opbouw_10
Per m2

49,90

incl. BTW

Verkocht per 6 stuks á € 107,70

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 6 stuks á € 107,70

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Kleurvaster dan beton

  • Krasvaster dan natuursteen

  • Zeer duurzame tegels

  • Met handig (heel klein) Facet

  • Bestellen per 6 tegels (2,16m2)

Specificaties

Gewicht
32 kg
Materiaal
Beton
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Terrastegel GeoProArte Anticum 60x60x4 cm Riba

Op zoek naar een luxe maar betaalbare blokhut van ca. 4 x 3 meter? Blokhut 4x3 maakt deel uit van de "Complete 50'ers" lijn van Interflex. Deze luxe tuinhuis wordt, zoals de naam al doet vermoeden, in de basis al behoorlijk compleet geleverd en bestaat uit een wanddikte van 50mm van A-kwaliteit Noord-Europees vuren. Daarnaast wordt de dubbele deur en de ramen standaard geleverd van woonhuiskwaliteit, met isolatieglas en een-hand draai-kiepramen. Kortom, deze 4x3 blokhut is voorzien van optimaal gebruiksgemak en u geniet zowel in de zomer als in de winter van alle comfort. De Interflex 4x3 blokhut model biedt hierdoor eindeloos veel mogelijkheden en is bijvoorbeeld te gebruiken als tuinhuis, tuinkantoor of extra gastenverblijf. Dit model valt onder de 4x3 meter blokhut modellen.

Deze luxe 4x3 blokhut dankt zijn naam de royale binnenmaat van 400 x 300 cm. De buitenmaat (inclusief oortjes) is in totaal 440 x 340 cm. Aan de voorkant bevindt zich nog een luifel die de blokhut nog eens 90 cm extra diepte geeft. Daarnaast biedt door voorluifel meteen een plek waar je heerlijk beschut buiten kunt zitten. Het fraaie zadeldak van deze blokhut heeft een nokhoogte van ca. 265 cm en een zijwandhoogte van ca. 208 cm. De totale oppervlakte bedraagt 12,7 m2.

Blokhut 4x3 Interflex - wanddikte 50 mm en isolatieglas

Tuinhuis 4x3 beschikt aan de voorkant over een dubbele deur en klein vast raam met isoglas. Aan de zijkant bevindt zich nog een breed raam met isoglas, kortom aan lichtinval heeft u geen gebrek in deze luxe tuinhuis. Daarnaast zijn de geleverde ramen met isoglas groter en breder dan doen gebruikelijk en is de dubbele deur uitgevoerd met ingefreesde panelen wat zorgt voor een smaakvol karakter. Blokhut 4x3 van Interflex is gemaakt van hoogwaardig Noord-Europees vuren met een wanddikte van 50 mm.

Type/Model 4x3
Houtsoort Noord-Europees vuren kwaliteitshout
Wanddikte 50mm
Buitenmaatwand 410x310 cm
Totale buitenmaat (incl. oren) 440x340 cm
Luifel (diepte) 90 cm
Zijwandhoogte 208 cm
Nokhoogte 265 cm
Oppervlakte 12,7 m2
Type dak Zadeldak
Type Glas Isolatieglas
Type ramen Draaikiep

Dak(bedekking)

Blokhut 4x3 van Interflex wordt geleverd exclusief dakbedekking voor het bekleden van het zadeldak. Via de extra opties heeft u de mogelijheid voor het meebestellen van Dakshingles Recht of in de varriant Beverstaart in de kleuren zwart/grijs, groen en rood.

Asfaltnagels (t.a.v. monteren dakshingles) en dakplankspijkers (voor montage dakbeschot) worden standaard meegeleverd.

Wilt u het dak van de Interflex 4x3 blokhut nog luxer en duurzamer afwerken? Dan kunt u kiezen voor lichtgewicht Onduvilla Dakpanplaten in diverse kleuren. Deze dakpanelementen worden als complete set geleverd en hebben een fraai natuurlijk uiterlijk van een echte dakpan dankzij de 3-tonen kleur. De standaard Onduvilla Dakpanplaten zijn verkrijgbaar in rood gevlamd, groen gevlamd en zwart. Bekijk de extra opties voor de mogelijkheden voor het meebestellen van de Onduvilla Dakpanplaten.

Verduurzamen: impregneren of gecoat

Deze Interflex 4x3 blokhut wordt standaard onbehandeld geleverd. Tegen een meerprijs bieden we een houtbehandeling en diverse opties voor coating aan in verschillende kleuren (2-laags).

U heeft voor de behandeling van deze Interflex 4x3 blokhut 3 opties:

1. Dompel Geïmpregneerd (groen) - Door ons uw blokhut laten impregneren (aanbevolen) zorgt niet voor een langere levertijd (standaard ca. 4-6 weken). Tijdens het hoogseizoen kan dit in sommige gevallen iets oplopen. De blokhut wordt dan standaard (Dompel) geïmpregneerd in de kleur groen geleverd. Door Blokhut 4x3 van Interflex geïmpregneerd te bestellen beschermt u het hout tegen schimmels, insecten en (blauw)hout. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van Interflex 4x3 blokhut in (Dompel) geïmpregneerd groen.

Let op! Het impregneren van de blokhut beschermt het hout niet tegen weersinvloeden (zon en regen) en werking. Na circa 2-3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) alsnog behandelen / aflakken is ons advies. Wie kiest voor groen impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

2. COATEN - Exterieur - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Exterieur. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de buitenzijde van de wanden. De ramen en deuren worden wel 2-zijdig behandeld. Let op! De dakbalken en dakplanken van de blokhut worden niet gecoat.

3. COATEN - Compleet - Via de extra opties kunt u kiezen voor Coaten Compleet. Hiermee wordt de blokhut voorzien (in de door u gewenste kleur) van een 2-laagse behandeling van de wanden binnen en buitenzijde, de dakplanken/-delen 1-zijdig en de deuren en ramen 2-zijdig.

Coaten Wandlaag Basiskleur & Accentkleur

Voor het coaten (voor zowel exterieur als compleet) van de wanden kunt u kiezen uit maar liefst 8 standaard dekkende kleuren waaronder donkergrijs, zwart, lichtgrijs groen, zweeds rood of blauw. Daarnaast kunt u nog kiezen voor transparant grenen. Via de optie Coaten Wandlaag Basiskleur kunt u de wandlaag (Exterieur of Compleet) laten coaten in de door u gewenste kleur.

Naast een basis kleur voor de wandlaag (Coaten Wandlaag Basiskleur), kunt u ook zonder meerprijs kiezen voor het laten coaten van een accentkleur voor de ramen, deuren en gevellijsten (optie Coaten Accentkleur). Voor het laten coaten voor de ramen, deuren en gevellijsten kunt u kiezen uit de kleuren wit, creme wit, donkergrijs, lichtgrijs, zwart of transparant grenen.

Let op! Voor de optie Coaten Accentkleur geldt dat u deze optie enkel kunt kiezen in combinatie met de optie: Coaten Wandlaag Basiskleur (meerprijs). Het enkel laten coaten van een accentkleur is niet mogelijk! Kiest u enkel voor de optie Coaten Wandlaag Basiskleur, dan ontvangt de gehele blokhut in de door u gekozen basiskleur.

Hieronder vindt een voorbeeld (afbeelding) van Blokhut Interflex 4x3 met de opties Coaten Wandlaag Basiskleur in de kleur Zweeds Rood (exterieur) en Coaten Accentkleur in de kleur Wit.

Het laten coaten kost ca. 6 - 8 weken extra levertijd. Door uw blokhut 4x3 van Interflex gecoat te bestellen haalt u een kant & klare blokhut in huis met een finish laag, klaar voor montage en gebruik. De blokhut heeft door de coating een bescherming voor circa 2 tot 3 jaar.

Luxe Luiken

Voor deze 4x3 Inteflex blokhut kunt u tevens optioneel kiezen voor luiken in B/C kwaliteit. Deze houten raamruiken hebben een luxe uitstraling, een mooie afwerking en zijn vooral praktisch wanneer u het tuinhuis donker wilt maken. De raamluiken voor deze blokhut bestaat uit een complete set voor de enkele raam aan de voorkant en de dubbele raam aan de zijkant. Daarnaast kunt u kiezen uit een onbehandelde (blank), een geimpregneerde (groen) of gecoate raamluiken set. Voor de gecoate raamluiken geldt dat u kunt kiezen uit 6 standaard dekkende kleuren waaronder wit, creme wit, zwart en donkergrijs.

Houten Vloer

Deze blokhut wordt standaard geleverd exclusief vloer voor binnen. Via de extra opties heeft u de mogelijkheid om een houten vloer/fundamentpakket mee te bestellen (meerprijs). U heeft daarbij de keuze uit een onbehandelde vloer of geimpregneerde. Het pakket bestaat uit vloerplanken met een dikte van 26mm, geïmpregneerde fundamentbalken en afwerklijsten.

Fundering

Deze Interflex 4x3 blokhut is eenvoudig en snel te monteren. Zorg voor een 100% waterpas ondervloer (van funderingsbalken met afwateringsprofiel voor een langere levensduur) en monteer alles zuiver haaks. Wij adviseren om het tuinhuis voor het monteren te behandelen. Kijk bij de extra opties wanneer u funderingsbalken wilt meebestellen (sterk aanbevolen).

Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan.

Ventilatieroosters en Stormankerset

Voor goede ventilatie plaatst u