Terrastegel GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Grey

Productnummer: MB14022   |   Onderhoudsarme tegels   |   Luxe uitstraling

€ 56,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Grey

  • Kleurvaster dan beton
  • Krasvaster dan natuursteen
  • 5 voudige beschermlaag
  • Duurzame tegels, dus weinig onderhoud aan uw terras

Terrastegel GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Grey

Wilt u dat vakantiegevoel nou het hele jaar door opwekken met uw tuin? Kijk dan eens naar de GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm van A - merk MBI. Modern Deco GeoProArte tegels zijn zeer luxe terrastegels die speciaal zijn gemaakt voor de liefhebbers van sfeervolle mediterrane dorpjes. Het unieke design van deze warme betontegels ios gemaakt in een fraaie Grijze kleur die goed past in elke tuin. Wij raden het aan om naast de bijzondere GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Grey diepte te creëren in uw tuin met bijpassende gekloofde stapelblokken. Gekloofde stapelblokken geven uw tuin niet alleen meer diepte, u creëert ook nog eens een natuurlijke uistraling in uw tuin. Om de details in uw warme tuin af te maken kunt u het beste kiezen voor een alumium watergoot. Hiermee helpt u moeder natuur een handje en zorgt u ervoor dat uw terras echt bijzonder wordt. GeoProArte tegels zijn qua kwaliteit de beste betontegels die u op de markt kunt vinden. Dit komt door de eindeloze speciale behandelingen waardoor dit eigenlijk het perfecte, betaalbare alternatief voor keramiek is. Mocht u vuil hebben op uw nieuwe Geo Pro Arte tegels, veegt u dit er gemakkelijk weer af dankzij de Factor 90 Beschermlaag!

Wat zijn GeoProArte tegels?

GeoProArte tegels zijn de eerste en tot nu toe de enige betonnen tegels met de praktische en optische voordelen van keramiek. Met GeoProArte tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit is te danken aan de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. Daarom kan steenhandel Gadero met zekerheid stellen dat GeoProArte tegels de beste tegels zijn qua prijs-kwaliteitverhouding. Steenhandel Gadero raadt GeoProArte ten zeerste aan! 

GeoProArte tegels leggen

GeoProArte legt u net als gewone betontegels. Dat is één van de grootste voordelen van deze hoogwaardige terrastegels Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20cm af te graven en vullen met zand. Eventueel kunt u hier Fundyking aan toevoegen voor extra stabiliteit. U trilt ongeveer 17 cm af met een trilplaat en de bovenste laag zand van ±3cm harkt u voorzichtig aan. Vervolgens kunt u de GeoProArte tegels en de betonbanden aanleggen. Om uw tegels te voegen raden wij AquaColor Joints aan. Dit is in een notendop hoe u GeoProArte terrastegels legt in uw tuin. Voor uitgebreide tips en tricks leest u onze diepgaande klustips over terrastegels aanleggen.

Weinig onderhoud aan uw terras

Dankzij de door MBI speciaal ontwikkelde Factor 90 beschermlaag die is aangebracht op het oppervlak van de GeoProArte tegels is uw terras nog beter bestand tegen vocht en vuil. Uw tuintegels worden beter beschermd tegen mossen en algen en zijn ook vorstbestendig. Bovendien is uw terras of looppad met de GeoProArte Light Flower bijzonder kleurecht. Bezem uw terras één keer per twee weken af en vermijd te allen tijde de hogedrukspuit. Dit is namelijk fataal voor de beschermlaag van de tegels.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

Snel geleverd bij u thuis

Koop nu GeoProArte tegels van MBI bij steenhandel Gadero en ontvang uw tegels al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Voor het vakantiegevoel GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Grey Terrastegel Terrastegel GeoProArte Mosaic Modern Deco 60x60x4 cm Grey   |   Onderhoudsarme tegels   |   Luxe uitstraling Op voorraad
€ 56,93 Per m2 incl. BTW