Terrastegel GeoProArte Flowers 60x60x4cm Light Flower

Productnummer: MB72022   |   Voor een terras met weinig onderhoud   |   Direct een luxe uitstraling in uw tuin

€ 56,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Flowers 60x60x4cm Light Flower

  • Kleurvast, Krasvast, Slijtvast en Maatvast
  • Direct luxe in uw tuin
  • Onderhoudsarme terrastegels
  • Klein, maar heel handig facet

Terrastegel GeoProArte Flowers 60x60x4cm Light Flower

Droomt u van een bijzonder terras met de allerbeste betontegels die op de markt te vinden zijn? Koop dan GeoProArte tegels van A-merk MBI. De GeoProArte Flowers 60x60x4 cm Light Flower zijn ideale terrastegels als u van luxe houdt. GeoProArte tegels zijn nieuw en zijn ideaal om uw terras, looppad of achtertuin mee vorm te geven. De Light Flower GeoProArte in het formaat 60x60 heeft een decoratieve look dankzij de vier fraaie bloemen die op elke afzonderlijke tegel te zien zijn. De bloemen geven een fijne sfeer aan uw tegels en uw terras. Combineer de Grijze tegels met print met de Belgian Blue Light GeoProArte tegels. Zo geeft u uw terras een bijzondere twist en kunt u eenvoudig een fijne zithoek of lounge plek creëren zoals op de foto te zien is. Wij raden het aan om naast de bijzondere GeoProArte tegels Light Flower 60x60x4 cm diepte te creëren in uw tuin met Strakke stapelblokken. Om de details in uw luxe tuin af te maken kunt u het beste kiezen voor een alumium watergoot. Hiermee helpt u moeder natuur een handje en zorgt u ervoor dat uw terras echt bijzonder wordt. GeoProArte tegels zijn kwalitatief gezien met afstand de allerbeste betontegels die op de markt te vinden zijn. Dit komt door talloze speciale behandelingen waardoor dit eigenlijk het perfecte, betaalbare alternatief voor keramiek is. 

Wat zijn GeoProArte tegels?

GeoProArte tegels zijn de eerste en tot nu toe de enige betonnen tegels met de praktische en optische voordelen van keramiek. Met GeoProArte tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit is te danken aan de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. Daarom kan steenhandel Gadero met zekerheid stellen dat GeoProArte tegels de beste tegels zijn qua prijs-kwaliteitverhouding. GeoProArte is een must-have voor iedere tuin!

GeoProArte tegels leggen

GeoProArte legt u net als gewone betontegels. Dat is één van de grootste voordelen van deze hoogwaardige terrastegels Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20cm af te graven en vullen met zand. Eventueel kunt u hier Fundyking aan toevoegen voor extra stabiliteit. U trilt ongeveer 17 cm af met een trilplaat en de bovenste laag zand van ±3cm harkt u voorzichtig aan. Vervolgens kunt u de GeoProArte tegels en de betonbanden aanleggen. Om uw tegels te voegen raden wij AquaColor Joints aan. Dit is in een notendop hoe u GeoProArte terrastegels legt in uw tuin. Voor uitgebreide tips en tricks leest u onze diepgaande klustips over terrastegels aanleggen.

Weinig onderhoud aan uw terras

Dankzij de door MBI speciaal ontwikkelde Factor 90 beschermlaag die is aangebracht op het oppervlak van de GeoProArte tegels is uw terras nog beter bestand tegen vocht en vuil. Uw tuintegels worden beter beschermd tegen mossen en algen en zijn ook vorstbestendig. Bovendien is uw terras of looppad met de GeoProArte Light Flower bijzonder kleurecht. Bezem uw terras één keer per twee weken af en vermijd te allen tijde de hogedrukspuit. Dit is namelijk fataal voor de beschermlaag van de tegels.

Snel geleverd bij u thuis

Koop nu GeoProArte tegels van MBI bij steenhandel Gadero en ontvang uw tegels al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoProArte Light Flower 60x60x4 cm Tegels kopen Terrastegel GeoProArte Flowers 60x60x4cm Light Flower   |   Voor een terras met weinig onderhoud   |   Direct een luxe uitstraling in uw tuin Op voorraad
€ 56,93 Per m2 incl. BTW