Terrastegel GeoProArte Concert 60x60x4 cm Wolf Grey

Productnummer: MB18022   |   Mysterieuze kleur grijs   |   Direct een luxe uitstraling in uw tuin

€ 54,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Concert 60x60x4 cm Wolf Grey

  • Kleurvaster dan beton
  • Krasvaster dan natuursteen
  • 5 voudige beschermlaag
  • Unieke kleur grijs
  • Bestellen per ±15 m2

Terrastegel GeoProArte Concert 60x60x4 cm Wolf Grey

Droomt u van een terras in uw tuin met een unieke sfeer? Kijk dan eens naar de GeoProArte Concert 60x60x4 cm Wolf Grey van A-merk MBI. Dit zijn zeer fraaie, unieke betontegels in een bijzondere variant op de kleur grijs. De kleur Wolf Grey is bijna mysterieus en blijft samen met de uiterlijke structuur van de tegel trouw aan de natuurlijke oorsprong. De GeoProArte Wolf Grey 60x60 brengt natuurlijke sferen met zich mee en komt tot leven in elke tuin. De allernieuwste technieken die toegepast zijn bij de GeoProArte tegels hebben ervoor gezorgd dat de natuurlijke eigenschappen van de tegels nog levendiger naar voren komen dan ooit voor mogelijk werd gehouden. De Concert Wolf Grey Geo Pro Arte tegels zijn echt bijzondere terrastegels. Zo geeft u uw terras een bijzondere twist en kunt u eenvoudig een fijne zithoek of lounge plek creëren in uw tuin. Wij raden het aan om naast de bijzondere GeoProArte Concert 60x60x4 cm Wolf Grey diepte te creëren in uw tuin met Gekloofde stapelblokken. Hier versterkt u het natuurlijke effect die de tegels met zich mee brengen. Om de details in uw nieuwe tuin af te maken, raadt steenhandel Gadero u aan om te kiezen voor een zwarte watergoot. Hiermee helpt u moeder natuur een handje en zorgt u ervoor dat uw terras echt bijzonder wordt. GeoProArte tegels zijn kwalitatief gezien de beste betontegels die u op de markt kunt vinden. Dit komt door de eindeloze speciale behandelingen waardoor dit volgens steenhandel Gadero het beste, meest perfecte, en betaalbare alternatief voor keramiek is. 

Wat zijn GeoProArte tegels?

GeoProArte tegels zijn de eerste en tot nu toe de enige betonnen tegels met de praktische en optische voordelen van keramiek. Met GeoProArte tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig tot geen  onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit is te danken aan de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. Daarom kan steenhandel Gadero met zekerheid stellen dat GeoProArte tegels de beste tegels zijn qua prijs-kwaliteitverhouding. GeoProArte is een must-have voor iedere tuin, dus ook die van u!

GeoProArte tegels leggen

GeoProArte legt u net als gewone betontegels in een normaal zandbed. Dat is één van de grootste voordelen van deze hoogwaardige terrastegels Voor een terras en looppad is het raadzaam om 20cm af te graven en vullen met zand. Eventueel kunt u hier Fundyking aan toevoegen voor extra stabiliteit. U trilt ongeveer 17 cm af met een trilplaat en de bovenste laag zand van ±3cm harkt u voorzichtig aan. Vervolgens kunt u de GeoProArte tegels en de betonbanden aanleggen. Om uw tegels te voegen raden wij Gator Sand aan. Dit is in een notendop hoe u GeoProArte terrastegels legt in uw tuin. Voor uitgebreide tips en tricks leest u onze diepgaande klustips over terrastegels aanleggen.

Weinig onderhoud aan uw terras

Dankzij de door MBI speciaal ontwikkelde Factor 90 beschermlaag die is aangebracht op het oppervlak van de GeoProArte tegels is uw terras nog beter bestand tegen vocht en vuil. Uw tuintegels worden beter beschermd tegen mossen en algen en zijn ook vorstbestendig. Bovendien is uw terras of looppad met de GeoProArte Light Flower bijzonder kleurecht. Bezem uw terras één keer per twee weken af en vermijd te allen tijde de hogedrukspuit. Dit is namelijk fataal voor de beschermlaag van de tegels.

Snel geleverd bij u thuis

Koop nu GeoProArte tegels van MBI bij steenhandel Gadero en ontvang uw tegels al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel GeoProArte Concert 60x60x4 cm Wolf Grey Terrastegel GeoProArte Concert 60x60x4 cm Wolf Grey   |   Mysterieuze kleur grijs   |   Direct een luxe uitstraling in uw tuin Op voorraad
€ 54,93 Per m2 incl. BTW