Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Wolf Grey

Productnummer: MB19533   |   Hoogwaardig beton   |   Eigenschappen van keramiek!

€ 69,95 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Wolf Grey

  • Voor een moderne tuin
  • Betontegels met kwaliteiten van keramiek
  • Zeer realistische prints
  • Ideale tegels voor uw terras
  • Relatief zware tegels, dus leggen is een klus voor twee personen

Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Wolf Grey

Droomt u van een luxueus terras van fraaie, grote betontegels met de voordelen van keramiek, maar wilt u relatief weinig geld uitgeven? Dan zijn de GeoProArte Concert100x100x6 cm Wolf Grey precies wat u zoekt. GeoProArte tegels zijn nieuwe betontegels van A-merk MBI. Het beton van de GeoProArte tegels is van dermate hoge kwaliteit waardoor GeoProArte dezelfde praktische en optische voordelen heeft als keramische tegels. Maar omdat de GeoProArte tegels van beton zijn gemaakt, betaalt u hier aanzienlijk minder voor dan echte keramische tegels. Door het speciaal ontwikkelde beton en de daarbij behorende print hebben de GeoProArte Wolf Grey tegels een zeer realistische erg fijne kleur. De kleur Wolf Grey staat er om bekend dat het een mysterieuze kleur is. Uw tuin krijgt dus een uniek karakter met de GeoProArte Concert 100x100x6 cm Wolf Grey. Wij raden het aan om deze luxe grootformaat GeoProArte Wolf Grey tegels te combineren met Steengrijs voegmiddel. Deze kleuren passen goed bij elkaar en zorgen voor een modern en luxe gevoel in uw tuin.

Wat zijn GeoProArte tegels? 

GeoProArte terrastegels zijn de enige betonnen tegels met voordelen van keramiek. Met deze tegels ziet uw terras er zeer luxe uit, kent het weinig onderhoud, is het duurzaam en bovendien zeer stevig. Dit komt door de nieuw ontwikkelde Protection Plus Factor 90 toplaag. Dit is een 5-voudige beschermlaag die de tegels beschermt tegen alle weersomstandigheden, zuren, vetten en vloeistoffen. Wat deze speciale betontegels in keramiek look echt uniek maakt t.o.v. andere betontegels is het levensechte keramische design van de betontegels. Hierdoor worden prints en ontwerpen op een grensverleggend hoog niveau gebracht. De GeoProArte tegels zijn terrastegels van beton, maar komen qua kwaliteit en uitstraling het dichtst in de buurt van keramische tegels. U betaalt, gelukkig voor u, voor de prijs van betontegels en niet voor de prijs van keramische tegels. De GeoProArte serie kent alleen voordelen en is dus een absolute aanrader voor uw terras of looppad.

100x100 GeoProArte tegels voor buiten

Grootformaat tegels zijn een trend van de laatste jaren. Ze winnen aan populariteit. Dit komt omdat 100x100 tegels voor buiten een enorme luxe uitstralen. Dankzij het enorm grote formaat van de tegels oogt uw terras en of looppad aanzienlijk groter. Bovendien zijn 100x100 tegels makkelijker te leggen dan kleinere tegels. Dit komt omdat u er simpelweg minder van in uw hand hoeft te hebben om een grote oppervlakte te bestraten. Wel zijn grootformaat tegels doorgaans een stuk zwaarder, dus denk er aan dat u minstens met z'n tweeën gaat klussen.

Gator XP G2 voegmiddel

Om het maximale uit uw betonnen bestrating te halen, is het belangrijk dat u denkt aan de voegen tussen uw nieuwe tegels. Steenhandel Gadero is officieel dealer van het A-merk Gator. Dit is een hoogwaardig voegmiddel waarmee u het niveau van uw sierbestrating naar een nieuw niveau tilt. Met Voegzand van Gator zorgt u ervoor dat u minder onderhoud heeft en verlengt u de levensduur van uw betontegels. Bovendien versterkt het het gevoel van luxe in uw tuin. Gator zand kunt u bestellen in vier verschillende kleuren namelijk: Antraciet, Beige, Ivoor, Zwart

GeoProArte tegels kopen

GeoProArte tegels kopen doet u online eenvoudig bij Gadero. Bestel snel uw GeoProArte terrastegels en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Wolf Grey Terrastegel GeoProArte Concert 100x100x6 cm Wolf Grey   |   Hoogwaardig beton   |   Eigenschappen van keramiek! Op voorraad
€ 69,95 Per m2 incl. BTW