GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 50 x 50 x 4 cm

Productnummer: MB20002-40-500-500 Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag

€ 44,92 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 50 x 50 x 4 cm

  • Protection Plus factor 30 beschermlaag
  • Gemakkelijk schoon te houden
  • Hoog voetcomfort
  • Voor binnen en buiten
  • Minimale bestelhoeveelheid van 6 tegels
  • Neem 6 cm dikte voor zwaardere belasting

GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 50 x 50 x 4 cm

De terrastegel Cannobio is grijs van kleur en heeft een dikte van 4 cm. Dit maakt de tegels ideaal voor een prachtig terras. Deze fraaie tegels zijn zeer luxe en geven uw tuin zonder moeite een modern karakter. De betontegels van MBI zijn gestraald en geludiceerd, waardoor de terrastegels een natuurlijke textuur hebben. Door de kleurvaste en beschermende laag met natuurlijke structuur voelen de tegels zacht aan en hebben ze een hoog voetcomfort. Het comfort van de beschermlaag op de tegel zorgt er voor dat u zowel binnen als buiten jaren lang kunt genieten van uw terras of stenen vloer. Bovendien hebben de GeoStretto Plus terrastegels een lichte glans voor een fraaie en luxe uitsraling.

Wat is een Protection Plus factor 30 toplaag?

Waar er bij normale betontegels na verloop van tijd sprake is van slijtage en verontreiniging, hebben algen en mos door de innovatieve, factor 30 beschermlaag amper kans zich te hechten in de poriën van uw terrastegel. De dubbele beschermlaag wordt na 24 uur aangebracht op de toplaag, waardoor de betontegel nog verdicht is, kleurvaster is en is voorzien van een lichte glans.

De Protection Plus factor 30 behandeling biedt een vuil- en waterafstotende beschermlaag voor uw GeoStretto terrastegel die niet alleen een alg- en mosremmend effect heeft, maar uw terrastegel ook nog eens eenvoudiger te reinigen maakt. De dubbele beschermende laag zorgt voor minder kans op blijvende vlekken en laat zich bijvoorbeeld kauwgum minder snel hechten op deze betontegel.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw prachtige MBI terrastegels bij Gadero en u ontvangt ze binnen maximaal 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland en België gewoon bij de klant thuis.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Beschermlaag Factor 30 Terrastegel Geostretto Plus Cannobio 4cm dikte GeoStretto Plus Cannobio terrastegel 50 x 50 x 4 cm Zeer hoge kwaliteit vanwege de factor 30 beschermlaag Op voorraad
€ 44,92 Per m2 incl. BTW