Logo Gadero
service

48 uurs assortiment tegels

Heeft u met spoed tegels nodig voor in uw tuin? Bij Gadero kunt u verschillende soorten tegen bestellen die binnen maximaal 2 werkdag worden geleverd. In dit 48 uurs assortiment tegels vindt u verscheidene betontegels, terrastegels en keramische tegels voor buiten. U kiest uitsluitend topkwaliteit bestrating van verschillende merken zoals Excluton, Gardenlux en MBI. Vooral de 60Plus van Excluton en de Geostretto en Geoceramica tegels van MBI zijn erg populair en snel leverbaar. Kijk voor alle producten naast het 48 uurs assortiment tegels naar de categorie terrastegels.

48 uurs assortiment tegels

Bestel nu direct deze terrastegels samen met opsluitbanden, zand en watergoten en ga al binnen 48 uur aan de slag met het realiseren van uw droomtuin.  

Lees voordat u aan de slag gaat onze klustip voor het aanleggen van een terras door en bekijk onderstaande video over het aanleggen van een terras. Wij raden het aan om uw keramische terrastegels voor buiten. te voegen met Gator Voegmiddel. Gator is kwalitatief gezien het allerbeste voegzand wat u op de markt kunt vinden.