Logo Gadero
inspiratieservice

Tuinbezoek Montageservice - Blokhut

Productnummer
huisbezoek
Zekerheid, advies op maat
Binnen 48 uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen
tuinbezoek_montageservice_blokhut_gadero

64,95

incl. BTW

Niet op voorraad
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Ideaal voor maatwerk

  • Zekerheid, advies op maat

  • Geen kans op meetfouten

  • Overal in Nederland

Tuinbezoek Montageservice - Blokhut

Wil je een blokhut of tuinhuis met overkapping laten plaatsen? Of wens je een blokhut op maat geplaatst te hebben in jouw tuin? Maak dan gebruik van onze Tuinbezoek montageservice voor blokhutten. Een blokhut of tuinhuis geeft extra opbergmogelijkheden in de tuin. Zo zorg je voor het droog opslaan van de fietsen, tuingereedschap of speelgoed van de kinderen. Door een combinatie van een berging en luifel creëer je gelijk een heerlijke overkapping waar je in het vroege voorjaar al kunt genieten van de tuin. Onze montageservice neemt jou dit werk graag uit handen, of het nu gaat om een kleine berging of een luxe buitenverblijf. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Goed inmeten is een vak. Onze ervaren vakmannen komen bij jou thuis en stellen samen met jou een plan op maat op. Hierbij luisteren wij uiteraard goed naar jouw wensen en geven advies op maat. Belangrijke aandachtspunten voor de montage van een blokhut zijn fundering, overstek in het dak en vrije werkbare ruimte. Door onze vakmannen vooraf de situatie te laten beoordelen, ben je zeker dat alle valkuilen worden vermeden en je snel kunt genieten van een nieuwe blokhut.

Binnen 48-uur wordt er contact opgenomen om een afspraak in te plannen. Meestal is dit binnen 3 week al mogelijk! Wij rekenen voor deze unieke service een vergoeding van € 64.95. Wanneer je naar aanleiding van het tuinbezoek een bestelling plaatst inclusief montage, dan ontvangt je de kosten van € 64.95 terug op jouw rekening. Wanneer je de montagekosten niet via onze site kan bestellen zal dit verrekend worden via de betaallink/factuur die je van ons apart ontvangt. Hierdoor is deze service voor jou als klant dus volledig gratis!

Montagekosten blokhut

Bij veel van onze blokhut modellen heb je de mogelijkheid om de montageservice toe te voegen aan de bestelling. Hierbij is het belangrijk dat je de juiste optie selecteert. Wens je bijvoorbeeld een houten vloer in de blokhut, dan zitten daar uiteraard meer werk uren in. Uiteraard helpen wij jou graag om de juiste keuze te maken, neem gerust contact met ons op of vul een aanvraagformulier in. Ook voor maatwerk blokhutten kan je ons benaderen om de montage op professionele wijze uit te voeren.

Met meer dan 20.000 artikelen en handige doe-het-zelf video’s inspireren wij onze klanten voor hun toekomstige project.

Let op! De Tuinbezoek Montageservice - Blokhut is alleen beschikbaar in Nederland.