Blokhut Gustav 500 x 380 + 120 cm

Productnummer: DE11170 Hoge ramen aan de voorzijde   |   Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen 1

Nergens voorradig, reserveer bij ons als eerste. Levertijd 4-7 weken.

€ 2.398,95 per stuk
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Funderingsbalken met afwatering
Funderingsbalken met afwatering
Dakbedekking Puntdak
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Dakgootset
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Laten Impregneren (levertijd 16 weken)
Dakraam
Dakraam
Wanden
Wanden
Kit voor dakbedekking
Kit voor dakbedekking
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Grondverf laag (levertijd 7-8 weken)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Starterset (Asfaltnagels, Dakplankspijkers, Stormankerset en Ventilatierooster)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Piketpalen + constructieliggers (fundering) (exclusief ijzerwaren)
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embalan Dekkende Verf (zelf aanbrengen) + Embalan Isoleer bijbestellen
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embadecor Transparante Beits (zelf aanbrengen)
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Embalan Isoleergrond (zelf aanbrengen) + Embalan Dekkende Verf bijbestellen
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Impregneermiddel (zelf aanbrengen)
Beglazingskit
Beglazingskit
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Brede windveer (advies bij gebruik dakpanprofielplaten)
Samenstelling Sluiten
  • € 2.398,95 Standaardproduct Blokhut Gustav 500 x 380 + 120 cm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Blokhut Gustav 500 x 380 + 120 cm

  • Luifel van 120 cm
  • Zijraam is te openen
  • Veel ramen, daardoor veel licht
  • Uit te breiden met diverse extra opties
  • Onbehandeld hout (behandelen sterk aanbevolen)
  • Starterset niet inbegrepen; bij dakleer essentieel, dus mee te bestellen.

Blokhut Gustav 500 x 380 + 120 cm

Deze zeer ruime blokhut 5x5 meter Gustav is zeer geschikt als berging voor uw tuingereedschap, tuinmeubelen en rijwielen. Aan de voorkant heeft de blokhut een dubbele deur en twee vaste ramen. Aan de zijkant is een derde raam geplaatst, deze is te openen. Alle deuren en ramen zijn voorzien van dubbel glas.

Starterset (extra optie)

Voor Blokhut Gustav kunt u als extra optie een starterset meebestellen. Deze starterset is speciaal ontwikkeld en bevat enkele essentiele onderdelen voor Blokhut Gustav. Deze starterset bevat een ventilatierooster, stormankerset en tuinhuisset met asfaltnagels en dakplankspijkers voor het monteren van de dakplanken en dakleer. Wij raden aan om deze starterset mee te bestellen, u vindt deze bij de extra opties.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede luchtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. Een stormankerset zorgt voor extra stevigeheid van uw blokhut bij harde wind en storm. Een stormankerset bestaat uit metalen draadeinden die aan de binnenzijde van uw tuinhuis worden bevestigd en houden de blokhutprofielen steviger aan elkaar vast. Zowel de ventilatierooster als de stormankerset worden standaard meegeleverd bij de Starterset die u via de extra opties kunt meebestellen.

Afmetingen

De blokhut Gustav is gemaakt van onbehandeld vurenhout en heeft wanden van 4.5 cm dikte. De blokhut heeft een afmeting van 500 cm x 380 cm. Een luifel van 120 cm zorgt voor een fraai afdakje. De funderingsmaat is 480 cm x 360 cm. De nokhoogte van het tuinhuis is 277 cm hoog. De maat van de dubbele deur is 160 x 194 cm inclusief kozijn. De ramen naast de dubbele deur zijn vast en inclusief kozijn 40 x 194 cm. Het zijraam is te openen en is inclusief kozijn 86 x 71 cm. 

Inclusief

Alle blokhutten en tuinhuizen van Tuindeco worden geleverd met dakbedekking en een handleiding. De deuren en ramen zijn voorzien van dubbel glas en het complete pakket hang- en sluitwerk. U ontvangt standaard 30 m2 dakshingles recht. U kunt bij extra opties kiezen voor een alternatief als dakbedekking. Deze blokhut Gustav met wanden van 44 mm wordt standaard geleverd met een afsluitbaar cilinderslot, 2 sleutels en deurhengen om de deuren stevig te monteren. Zo is uw blokhut veilig afgesloten.

Let op! Asfaltnagels en dakplankspijkers worden niet standaard meegeleverd, u dient hiervoor de starterset mee te bestellen. 

Verduurzamen: impregneren, transparant beitsen of verven in een kleur

U heeft voor de behandeling van dit moderne tuinhuis 4 opties.

1. Door ons uw blokhut Gustav laten impregneren (aanbevolen) kost ca. 4 - 6 weken levertijd extra. Wie niet van groen geïmpregneerd hout houdt kan nu ook kiezen voor zilvergrijs impregneren. U heeft dan uw blokhut in stoere steigerhout look and feel! Wie door ons zijn tuinhuis laat impregneren hoeft zelf niet direct te beitsen. Na circa 3 maanden (zodra volledige werking uit uw blokhut is) wel alsnog aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante Embadecor beits.

2. Wilt u liever uw blokhut in een mooie kleur wit of grijs? Dan kunt u dit tuinhuisje gewoon onbehandeld bestellen, het voordeel daarvoor is ook de snelle levertijd. Kies wel altijd voor een grondverf laag (isoleergrond) in wit, transparant of antraciet grijs. Verf uw blokhut daarna nog 2 keer in 1 of meerdere kleuren. Maak bijvoorbeeld de kozijnen wit en de wanden grijs.

Tijdens de opbouw adviseren we dat u minimaal de grondverflaag al op het hout heeft aangebracht. Ook de eerste laag kleur is verstandig om voor of tijdens de opbouw zeker in de mes en groef van de blokhutprofielen waar u later niet meer bij kunt aan te brengen. Anders heeft u kans na werking van het hout dat u nog kieren in de hout- of grondverf kleur ziet. Let uw (geverfde) blokhutprofielen nooit in de volle zon of warme garages, zo heeft u kans op kromtrekken. Zorg voor enkele bokken waar u uw profielen op kan laten drogen.

3. Wilt u uw blokhut behandelen in een transparante kleur om zo de nerfstructuur zichtbaar te houden? Wij adviseren deze blokhut dan onbehandeld te bestellen (deze is dan ook direct te leveren) en te behandelen met Embadecor Transparante Beits (tweelaags). U heeft 6 potten Embadecor Transparantie Beits nodig van 2,5 liter per pot.

4. Het laten spuiten van een grondlaag kost ca. 5-7 weken extra levertijd. Let op, dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie. U heeft met een machinale spuitlaag uw blokhut alleen nog maar 2 keer te verven in een Embalan kleur. De levertijd van deze optie is wel relatief lang en de kosten relatief hoog.

Dakbedekking

Blokhut Gustav wordt standaard geleverd met 30 m2 dakleer. Via de extra opties kunt u nog tal van andere dakbekking bijbestellen (meerprijs). U vindt bij de extra opties o.a. de mogelijk voor het meebestellen van Dakshingels in diverse varianten en kleuren waaronder Dakshingles Recht Zwart of Beverstaart Rood. Kies ook voor dakbedekking in de vorm van Dakpanprofielplaten of Aquapan voor een extra luxe afwerking van het dak van Blokhut Gustav.

Kiest u voor de standaard optie dakleer? Bestel dan een starterset mee.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Bestel blokhut Gustav nu met service en Thuiswinkel Waarborg voorwaarden.  


Vragen & antwoorden over dit product

Wat kost het opbouwen? de plek is betegeld staat een soort gelijke hut op maar is op van 4 bij 5 meter.

Wij leveren de blokhut in heel Nederland en België bij u thuis, maar verzorgen het opbouwen niet.

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen
-extra dikke wanden 44 mm -veel licht binnen het huisje -overdekt, altijd droog staan voor de deur

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Blokhut Gustav Blokhut Gustav Tuindeco 500 x 380 + 120 cm Hoge ramen aan de voorzijde   |   Zijraam is zowel links als rechts te plaatsen Ruim op voorraad
€ 2.398,95 per stuk incl. btw