Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu Terragrijs 244 x 244 x 222 cm Wanddikte 28mm

Productnummer: KA91452 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties

Aangepaste levertijd Levertijd 6-8 weken

€ 2.129,95 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp
Extra opties toevoegen
Blokhut Vloer van A-keuze gedroogd vuren
Dakbedekking plat dak (VERPLICHT MEEBESTELLEN)
Houten Dakgootset
Dakgootset PVC - Voor platte daken
Samenstelling Sluiten
  • € 2.129,95 Standaardproduct Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu Terragrijs 244 x 244 x 222 cm Wanddikte 28mm
  • € 0,00 Extra opties bekijk opties
  • € 0,00 Totaalbedrag

Voor- en nadelen van Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu Terragrijs 244 x 244 x 222 cm Wanddikte 28mm

  • Met 5 jaar garantie op hout en constructie
  • Made in Duitsland, A-kwaliteit
  • Van duurzaam Scandinavisch vuren hout
  • Inclusief geïmpregneerde funderingsbalken
  • Exclusief dakbedekking (Zelfklevende dakfolie sterk aanbevolen)

Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu Terragrijs 244 x 244 x 222 cm Wanddikte 28mm

Neuruppin 2 is het perfecte tuinhuisje wanneer u een hoektuinhuis zoekt voor in een hoek van uw tuin. Door zijn unieke ontwerp met de deur op de schuine wand is Neuruppin 2 het perfecte tuinhuisje voor plaatsing in een hoek van uw tuin. Deze moderne blokhut 2x2 meter van Karibu is perfect voor het stallen van bijvoorbeeld tuinmeubelen en tuingereedschap. Deze luxe hoek tuinhuis Neuruppin 2 uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu heeft een wanddikte van 2.8 cm en is eenvoudig te monteren doormiddel van het waterdichte steek-/schroefsysteem van 28 mm ronde profielen met mes en groef van onbehandeld Scandinavisch vuren hout.

Afmetingen

Hoektuinhuis Neuruppin 2 is 244 cm breed, 244 cm diep en heeft een maximale hoogte van 222 cm. Dit tuinhuisje beschikt over een dakoverstek aan de voorkant van 22 cm, aan de zijkant van 18 cm en aan de achterkant van 10 cm. Neuruppin 2 beschikt over een royale dakoversteek boven de deur. De afmetingen van de dakoverstek / schuine wand boven de deur bedraagt 98.5 x 98.5 cm.

Tuinhuis Neuruppin 2 Terragrijs Karibu - wanddikte 28 mm en kunstglas

Dit tuinuisje wordt standaard geleverd met 60 mm brede funderingsbalken, die onder hoge druk zijn geïmpregneerd (KDI). De voorgemonteerde vleugeldeur beschikt over een lichtpaneel met kunstglas en wordt geleverd inclusief verstelbare scharnieren voor optimale uitlijning. De deur wordt tevens geleverd met bontebaardslot inclusief 2 sleutels waarmee u de deur kunt afsluiten. 

Hout geschaafd Ja
Type/Model Neuruppin
Houtsoort Scandinavisch Vuren
Wanddikte 28mm
Afmetingen 244 x 244 cm
Funderingsmaat 240 x 240 cm
Nokhoogte 222 cm
Ramen Geen
Deuren 1Deur (82.5x173)
Type Beglazing Kunstglas
Type Dak Plat dak
Dakbedekking Exclusief
Dakhelling 3°
Dakoppervlak (m²) 7.3 m²
Inhoud (m³) 11.2 m³
Gespiegeld op te bouwen?   Nee
Inclusief Hang-en sluitwerk en montagehandleiding

Dak(bedekking)

Neuruppin 2 beschikt over een licht aflopende platte dak met een dakhelling van 3 graden wat zorgt voor een goede afwatering van hemelwater. Het totale dakoppvervlakte van deze hoek berging bedraagd 7,3 m². Het dak wordt geleverd met 16 mm dakplanken . Als extra optie (meerprijs) kunt u zelfklevende dakfolie (2 rollen a 5m²) in de kleur donkergrijs meebestellen (sterk aanbevolen). Deze zelfklevende dakfolie is extreem duurzaam, scheurbestendig en eenvoudig zelf te plaatsen op het dak van dit tuinhuisje.

Voor het afvoeren van hemelwater van het dak van Neuruppin 2 met overkapping is het tevens mogelijk om een geimpregneerde dakgootset als extra optie mee bestellen (meerprijs). Deze complete houten dakgootset van Karibu wordt geleverd inclusief druppelketting en bevestigingsmateriaal. 

Houten vloerpakket

Neuruppin 2 wordt standaard geleverd zonder houten vloerpakket voor in het tuinhuis. Houten vloer in dit tuinhuis mee bestellen? Kies bij extra opties ook voor een op maat onbehandelde houten vloerpakket bestaande uit 16 mm houten profielen met mes en groef, inclusief keteldruk geïmpregneerde (KDI) onderleggers.

Verfsysteem

Neuruppin 2 in de kleur Terragrijs is een moderne tuinhuis uit de Woodfeeling collectie van het Duitse A-merk Karibu en biedt ten opzichte van Neuruppin 2 een extra ruime berging. Neuruppin 2 Terragrijs is van top kwaliteit Scandinavisch vuren hout en is van de buitenkant behandeld / geverfd in de kleur Terragrijs. Door de extra diepte in deze type Neuruppin 2 heb je iets meer ruimte voor het stallen van bijvoorbeeld al uw tuinmeubelen, gereedschap of fietsen.

Tuinhuis Neuruppin 2 is beschermd door het speciale Karibu verfsysteem. Dit gebeurd onder vacuumdruk, waardoor de verf echt in het hout gedrukt wordt. Dit zorgt voor een natuurlijk karakter en optimale bescherming van het hout. De basis van Neuruppin 2 van Karibu is behandeld met de moderne kleur Terragrijs (RAL 060.40.05). Kleur van de deurkozijnen en profielen is Ivoorwit (RAL 1015). Door de combinatie van terra en ivoor verkrijgt deze populaire Neuruppin 2 tuinhuis een modern karakter. Let op! Enkel de buitenkant van Neuruppin wordt in Terragrijs geleverd, de binnenkant is onbehandeld. Het advies is om de binnenkant zelf nog te behandelen.

Levering

De verwachte levertijd van Karibu tuinhuizen is ongeveer 3 weken (10 - 12 weken in de periode april t/m september). Dit tuinhuis wordt geleverd inclusief uitgebreide montagehandleiding en bevestigingsmaterialen. 

Vergelijkbare Modellen

Tuinhuis Neuruppin 2 Terragrijs kan ook worden geleverd als set met verspringend dak van 260 cm of zelfs 320 breed. Neuruppin 2 Terragrijs met overkapping van Karibu kan tevens worden uitgebreid met dichte achter- en zijwand. Tuinhuis Neuruppin 2 Terragrijs met overkapping vindt u hier.

Wilt u ditzelfde model in de afmeting 274 x 274 cm? Kies dan voor blokhut Neuruppin 3 Terragrijs. Wilt u ditzelfde model met een overkapping aan de zijkant? Kies dan voor blokhut Neuruppin 2 met overkapping. Wilt u dit zelfde model in een onbehandelde variant? Kies dan voor Neuruppin 2 Karibu. Zie alternatieve producten voor diverse vergelijkbare modellen.

Bestel ca. 2x2 meter blokhut Neuruppin 2 Terragijs nu met service en gunstige Thuiswinkel voorwaarden bij Gadero.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Hoektuinhuis Neuruppin terragrijs sfeer Tuinhuis Neuruppin 2 Karibu Terragrijs 244 x 244 x 222 cm Wanddikte 28mm 28 mm steek-/schroefsysteem   |   Vleugeldeur met lichtpaneel van kunstglas   |   Uit te breiden met diverse opties
€ 2.129,95 Per stuk incl. BTW

MEGA Karibu actie: 10% korting!

Nog dagen uren en minuten!