Logo Gadero
service

Triple profiel WEO 35 Composiet Donkergrijs 3.3 x 17 x 290 cm Fiberdeck

Duurzaam en kleurvast WEO 35
Extra diepgang door triple profiel
Werkende breedte 14 cm
model_Weotriplegrijs
model_WEOtriplegrijs_vol
Per stuk,vanaf

48,75

incl. BTW

118,84 per ㎡

93 stuks op voorraad
48 uur
Details
Lengte
290 cm
Breedte
17 cm
Binnen 48 uur
93 stuks
48,75
Binnen 48 uur
91 stuks
55,95
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Eenvoudige montage

  • Mooie donkergrijze kleur

  • Bestand tegen vlekken en kleurvast

  • Duurzaam composiet

  • Niet geschikt voor plaatsing tegen gevel van woning

Specificaties

Materiaal
Composiet
Houtsoort
Composiet
Kleur
Grijs
Breedte
17 cm
Dikte
3,3 cm
Benodigde per m2
2.4378

Triple profiel WEO 35 Composiet Donkergrijs 3.3 x 17 x 290 cm Fiberdeck

Met deze 3.3 x 17 x 290 cm WEO triple profiel rabatdelen van Felixwood maakt u een moderne en unieke gevel waar u jarenlang plezier van heeft. De drie stroken van het profiel zorgen voor extra diepgang in uw gevel. Anders dan bij hout verkleuren de composiet planken niet, toch blijft de warme uitstraling van hout behouden. Het composiet is UV-bestendig en niet-poreus waardoor ze een lange levensduur kennen.

Let op: Dit profiel heeft brandklasse E en is hierdoor niet geschikt om te plaatsen tegen een woning. Een alternatief hiervoor zijn de WEO 60 profielen, zoals gevelbekleding WEO 60 Composiet Dark Grey 3.3 x 17 cm.

WEO gevelbekleding

De gevelpanelen zijn gemaakt van gerecyclede materialen en bestaan voor 35% uit gerecycled polyethyleen en voor 65% uit hout. De WEO planken zijn duurzaam en een ecologisch alternatief voor tropisch hardhout. De profielen hebben een mooie donkergrijze kleur en zijn behandeld met een waterdichte coating op basis van polyethyleen. Dit zorgt ervoor dat de composiet planken weinig onderhoud nodig hebben en eenvoudig schoon te maken zijn.

Montage van de composiet planken

De gevelprofielen zijn eenvoudig horizontaal of verticaal te monteren en hebben een breedte van 17 cm en een werkende breedte van 14 cm. De planken kunt u gemakkelijk op een houten of metalen draagstructuur schroeven met de donkergrijze WEO schroeven van Felixwood. Doordat de schroeven dezelfde kleur hebben als de rabatdelen is de bevestiging nagenoeg onzichtbaar. De gevel werkt u verder strak af met de bijbehorende donkergrijze F-profielen.

Niet de juiste triple profiel composiet gevelpanelen die u zoekt? Bekijk ons volledige assortiment met composiet gevelbekleding.