Berken Betonplex Groen 250 x 125 cm 18 mm dikte

CE-2+

Productnummer: LDS54403-18-250-125

Afwijkende levertijd Ca. 8 werkdagen

€ 269,73 Per stuk incl. BTW
Gespreid betalen
Liever in termijnen betalen? Betaal in 12 tot 60 termijnen
Let op: Geld lenen kost geld! Meer infomatie
v.a. € 5,73 p.m. *
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Berken Betonplex Groen 250 x 125 cm 18 mm dikte

  • Gemaakt van hoogwaardig Russisch berkenhout
  • In populaire 18 mm dikte
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voorzien van stevige fenolcoating
  • Minimale afname is 4 stuks

Berken Betonplex Groen 250 x 125 cm 18 mm dikte

Let op: Wij adviseren altijd om de randen van plaatmateriaal te behandelen met een sealer! Zo voorkomt u dat er vocht in de platen trekt en voor problemen zorgt van binnenuit. Met een goede randsealer voorkomt u schimmel en houtrot! Zie gerelateerde producten voor onze randsealers van Frencken. ​​​​​​​

Deze Berken Betonplex Plaat Groen 250 x 125 cm is geschikt voor veel verschillende binnen- en buitentoepassingen. De 18 mm dikke betonplex platen worden veel gebruikt voor betonbekisting, maar zijn zeer veelzijdig. Zo zijn ze door de groene kleur ook geschikt als opbergkist in de tuin of voor een onopvallend dierenhok. Deze betonplex platen zijn gemaakt van hoogwaardig Oost-Europees Espen, waardoor ze zo stevig zijn dat ze hun vorm behouden ook tijdens het verzagen. 

Groene betonplex platen

Deze 1.8 cm dikke platen hebben twee gladde zijden, waardoor het beton zich niet aan de platen hecht. Daarnaast is dit plaatmateriaal uitgerust met een stevige fenolcoating. Dit is een laag die de plaat beschermt tegen krassen en slijtage. Ook is de betonplex plaat hierdoor goed bestand tegen vocht. Toch is de plaat pas waterdicht als u de randen ook afsluit, bijvoorbeeld met randsealer. Bij vakkundig gebruik gaan deze platen lang mee. Zorg bijvoorbeeld altijd dat u het beton verwijdert en eventuele beschadigingen aan de plaat dichtmaakt. 

Deze Interform Berken Betonplex Plaat Groen 250 x 125 cm is ook in andere kleuren verkrijgbaar bij Gadero, zoals lichtbruin, zwart en wit. 
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
groen betonplex Berken Betonplex Groen 250 x 125 cm 18 mm dikte CE-2+
€ 269,73 Per stuk incl. BTW