Berken Betonplex Zwart 250 x 125 cm 18 mm dikte

CE-2+

Productnummer: LDS54406-18-250-125

€ 199,85 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Berken Betonplex Zwart 250 x 125 cm 18 mm dikte

  • Gemaakt van hoogwaardig Russisch berkenhout
  • In populaire 18 mm dikte
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voorzien van stevige fenolcoating
  • Minimale afname is 4 stuks

Berken Betonplex Zwart 250 x 125 cm 18 mm dikte

Let op: Wij adviseren altijd om de randen van plaatmateriaal te behandelen met een sealer! Zo voorkomt u dat er vocht in de platen trekt en voor problemen zorgt van binnenuit. Met een goede randsealer voorkomt u schimmel en houtrot! Zie gerelateerde producten voor onze randsealers van Frencken. 

Met deze Berken Betonplex Plaat Zwart 250 x 125 cm maakt u niet alleen stevige betonbekisting, deze 18 mm dikke plaat is voor veel meer toepassingen geschikt. De zwarte kleur van deze betonplex platen draagt bij aan het veelzijdige gebruik van de platen. Maak bijvoorbeeld opbergruimtes of vloeren met deze berken betonplex platen. Ook zijn ze geschikt voor aanhangers en wandbekleding in bedrijfsauto’s. Deze betonplex platen zijn gemaakt van hoogwaardig Russisch Berken, waardoor ze zeer stevig zijn.

Zwarte betonplex platen

De sterke fenolcoating werkt als beschermingslaag voor deze 1.8 cm dikke platen, zodat ze wel tegen een stootje kunnen. Deze laag maakt de betonplex platen bijvoorbeeld krasbestendig en slijtvast. Mocht de plaat toch beschadigen, dan raden wij u aan om dit gat te dichten om de vochtbestendigheid van de plaat te behouden. Daarnaast dient u de randen te dichten met randsealer om de platen echt waterdicht te maken. Bij vakkundig gebruik gaan deze betonplex platen lang mee. 

Andere kleuren ook mogelijk

Het is ook mogelijk om deze Interform Berken Betonplex Plaat Zwart 250 x 125 cm in een andere kleur te bestellen bij Gadero, zoals lichtbruin, groen en wit. 
 

 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
betonplexplaat zwart glad Interform Berken Betonplex Zwart 250 x 125 cm 18 mm dikte CE-2+ Op voorraad
€ 199,85 Per stuk incl. BTW