Berken Betonplex Wit 250 x 125 cm 18 mm dikte - Witte plaat glad

CE-2+

Productnummer: LDS54407-18-250-125

Afwijkende levertijd Ca. 8 werkdagen

€ 166,88 Per stuk incl. BTW
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Berken Betonplex Wit 250 x 125 cm 18 mm dikte - Witte plaat glad

  • Gemaakt van hoogwaardig Russisch berkenhout
  • In populaire 18 mm dikte
  • Verkrijgbaar in verschillende kleuren
  • Voorzien van stevige fenolcoating
  • Minimale afname is 4 stuks

Berken Betonplex Wit 250 x 125 cm 18 mm dikte - Witte plaat glad

Naast voor het maken van betonbekisting zijn deze Berken Betonplex Plaat Wit 250 x 125 cm geschikt voor veel meer binnen- en buitentoepassingen. Zo maakt u met dit witte plaatmateriaal ook vloeren, opbergruimte en witte vloeren. Daarnaast zijn deze platen door de witte kleur ook geschikt voor de aftimmering van bijvoorbeeld een overkapping. Het komt mede door het glad afgewerkte oppervlakte van deze betonplex platen dat ze zo veelzijdig te gebruiken zijn. 

Let op: Wij adviseren altijd om de randen van plaatmateriaal te behandelen met een sealer! Zo voorkomt u dat er vocht in de platen trekt en voor problemen zorgt van binnenuit. Met een goede randsealer voorkomt u schimmel en houtrot! Zie gerelateerde producten voor onze randsealers van Frencken. ​​​​​​​

Witte betonplex platen

Deze 1.8 cm dikke platen zijn gemaakt van zeer stevig Russisch berkenhout, waardoor ze hun vorm behouden ook tijdens het verzagen. De sterke fenolcoating dient als beschermlaag en zorgt ervoor dat deze platen krasbestendig en slijtvast zijn. Hoewel de platen goed tegen vocht kunnen, raden wij u aan om de randen te dichten met randsealer om ze echt waterdicht te maken. Daarnaast is goed onderhoud van belang om deze betonplex platen een lange levensduur te geven. 

Naast wit hebben wij deze Berken Betonplex Plaat 250 x 125 cm ook in andere kleuren op voorraad, zoals lichtbruin, groen en zwart. Deze witte Betonplex Interstar plaat bevat een 80 mu witte laag.
 

 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
berken betonplex wit glad plaat Berken Betonplex Wit 250 x 125 cm 18 mm dikte - Witte plaat glad CE-2+
€ 166,88 Per stuk incl. BTW