Blokhut Viveka met Overkapping 750 x 420 cm

Productnummer: DE112015 Inclusief dubbel glas, gratis bezorging, verandahek en 45 m2 dakshingles

€ 4399,00 per stuk incl. BTW

Extra opties toevoegen
Vloer
Fundering
Dakbedekking Puntdak
Dakgootset
Behandeling (levertijd 5-6 weken)
Wanden
Kit voor dakbedekking
Dekkende Beits
Spuiten grondlaag (levertijd 7-8 weken)
Ventilatie
Stormankerset
Piketpalen (voor constructieliggers)
Totaal voor dit product
  • € 4399,00Dit product
€ 4399,00 Totaal incl. BTW

Specificaties voor Blokhut Viveka met Overkapping 750 x 420 cm

  • Dubbel glas
  • Gratis bezorging
  • Apart af te sluiten berging
  • Inclusief bevestigingsmateriaal en bouwtekening

Blokhut Viveka met Overkapping 750 x 420 cm

Dit schitterende blokhut Viveka heeft een prachtige wolfskap dak. Deze combinatie van blokhut met veranda geeft 1001 mogelijkheden voor buiten genieten en buiten klussen. Bestel uw tuinhuis met luifel inclusief wolfskap dak nu bij houthandel Gadero. Deze blokhut Viveka heeft luxe harmonicadeuren, zo kunt u de binnenruimte helemaal openen.

Blokhut Viveka is 7.5 meter breed en 4.20 meter diep en behoort tot de blokhut 8x4 meter categorie. Het tuinhuis met luifel met wolfskap dak is gemaakt van Noordeuropees vuren hout met een wanddikte van 45 mm.

Afmeting blokhut Viveka

De afmeting van de blokhut met overkapping is in totaal 750 x 420 cm. De afmeting van de berging is 420 x 150 cm, de blokhut 420 x 300 cm en van de overkapping 420 x 280 cm. De nokhoogte is 317 cm. De dubbele deur is 261 x 196 cm en bestaat uit 4 losse delen (harmonica) waardoor u minder ruimte nodig heeft voor het openen van de deuren en meer profijt heeft van de overkapping. Het raam is inclusief kozijn 201 x 95 cm en is te openen. De funderingsmaat is 730 x 400 cm.

Impregneren of in grondverf laten spuiten?

Wij leveren blokhut Viveka standaard in Noord Europees blank vuren aan. Impregneren raden wij sterk aan. Dat kan groen, bruin en grijs geïmpregneerd. Dat duurt 3 weken. Dat beschermt uw blokhut tegen schimmel en insecten. Het voordeel is dat u zelf daarna niet direct hoeft te beitsen en u uw levensduur van uw blokhut met jaren verlengd. Nieuw is grijs impregneren, u geeft uw tuinhuis dan een stoere grijs uiterlijk. Na circa 3 maanden wel alsnog blank aflakken is ons advies. Wie kiest voor impregneren behandelt zijn tuinhuis doorgaans met transparante beits.

Wilt u uw blokhut Viveka in een kleur? Kies dan voor een grondverf laag in wit, transparant of antraciet grijs. Deze spuitlaag hoeft u nog maar 1 keer af te lakken en dan bent u voor de eerste 3 jaar klaar. Bij voorkeur de mes en groef vooraf aflakken voordat u begint met het opbouwen van blokhut Viveka. De spuitlaag met grondverf heeft een levertijd van circa 4 weken. Dakbeschot wordt niet meegespoten. Voor de duurzaamheid adviseren we de grondverf spuitlaag aan. Dit geeft na aflakken een betere bescherming dan dompelimpregnatie.

Fundering

Wij raden kunststof funderingsbalken aan. Deze hebben een zeer lange levensduur en zorgen voor een goede afwatering. Plaats deze op een waterpas ondervloer van betontegels, gestorte betonvloer of eventueel op een houten vlonder. Ook kunt u uw blokhut opbouwen op 8x20 mm dikte betonbanden. Of bij drassige ondergronden met piketpalen in combinatie met 4x20 cm Azobe constructiebalken. In alle gevallen raden we funderingsbalken aan. Even opgelet, deze funderingsprofielen steken circa 4 cm uit naar buiten ten opzichte van uw blokhutprofielen.

Ventilatie

Voor goede ventilatie plaatst u een ventilatierooster boven in de wand en in de tegenoverliggende wand onderin de wand. Zo heeft een goede lichtcirculatie die voor een langere levensduur zorgt van uw blokhut. U kunt de ventilatieroosters meebestellen als optie. Dit is een set van 2 roosters.

Inclusief

Deze blokhut wordt standaard geleverd met bevestigingsmateriaal en bouwtekening. Ook het hang- en sluitwerk hoort hierbij. De ramen en deuren hebben losse roedes. Blokhut Viveka wordt standaard geleverd met 45 m2 zwarte dakshingles (recht). Naar wens kunt u bij opties ook kiezen voor rechte dakshingles in de kleur rood, groen en bruin.

Bestel blokhut Viveka nu onder gunstige Thuiswinkel service voorwaarden voor de beste prijs met service bij blokhutwinkel Gadero.nl. 


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
Productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf een beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Wolfskap Houten Blokhut Viveka met overkapping en zijluif Blokhut Viveka met Overkapping 750 x 420 cm Inclusief dubbel glas, gratis bezorging, verandahek en 45 m2 dakshingles Ruim op voorraad
€ 4399,00 per stuk incl. BTW