Logo Gadero
inspiratieservice

Borderplan Mara - Vaste Planten borderpakket - Halfschaduw/Zon - Complete tuin

Productnummer
YR78234
Tuinplanten voor een prairietuin
Onderhoudsvriendelijk
borderpakket_mara
rode_zonnehoed
salie
pijpestrootje
berenklauw
Per stuk

24,25

incl. BTW

Niet op voorraad
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

 • Onderhoudsvriendelijke tuinplanten

 • Planten kunnen het hele jaar door worden aangeplant

 • De tuinplanten hebben allemaal een mooi winterbeeld

 • De Acanthus is als jonge plant gevoelig voor vorst, handig om deze af te dekken

 • Minimale bestelhoeveelheid van 3 stuks

Specificaties

Materiaal
Planten
Kleur
Rood

Borderplan Mara - Vaste Planten borderpakket - Halfschaduw/Zon - Complete tuin

Dit kant-en-klare borderpakket Mara van A-merk Yarinde bestaat uit tuinplanten die geschikt zijn om in de schaduw, maar ook in de zon te plaatsen. U kunt van juli tot aan oktober genieten van het winterbeeld dat de tuinplanten uw tuin geven. De tuinplanten zijn onderhoudsvriendelijk en groenblijvend, waardoor u altijd groen heeft in de tuin.

Stapelblokken

Wilt u dit borderpakket nou echt naar voren laten komen in uw tuin raden wij stapelblokken aan. stapelblokken zorgen ervoor dat uw borderpakket in het middelpunt staan. Gaat u voor een mooie verouderde look? Dan maken deze getrommelde stapelblokken het totaalplaatje helemaal af! Of kiest u toch voor een chiquere uitstraling? Style uw borderpakket dan met onze strakke antraciet zwarte stapelblokken ! Bekijk ons volledige assortiment op het gebied van stapelblokken, borderranden en muurelementen hier.

Samenstelling vaste planten borderpakket - complete tuin

Dit borderpakket bestaat uit de volgende tuinplanten:
Per 4 vierkante meter ontvangt u:

 1. 7 stuks Rode Zonnehoed - Echinacea purpurea (P9 Potmaat)

 2. 7 stuks Salie - Salvia nemorosa (P9 Potmaat)

 3. 3 stuks Pijpestrootje - Molinia caerulea 'Heidebraut' (P9 Potmaat)

 4. 7 stuks Brandkruid - Phlomis russeliana (P9 Potmaat)

 5. 5 stuks Berenklauw - Acanthus mollis (P9 Potmaat)

Bloeiperiode Borderpakket

De bloeiperiode voor de vaste planten uit dit borderpakket is van juli tot oktober. U kunt dit borderpakket combineren met borderpakketten (verschillende bloeiperiodes). De tuinplanten uit dit borderpakket staan graag in de volle zon of halfschaduw. Ze hebben per dag 3-6 uur zonlicht nodig om te kunnen bloeien.

Bodem voor de planten

Borderpakket Mara bestaat uit tuinplanten die geschikt zijn voor een gemiddelde tuingrond. Een te lichte zandgrond of een te zware kleigrond wordt door de planten minder verdragen.

De verzorging van dit tuinplanten pakket is als volgt

 1. Rode zonnehoed: Uitgebloeide bloemen kunnen worden weggehaald om langere bloei te stimuleren. Voeg aan het einde van het tuinseizoen wat compost of andere voeding toe.

 2. Salie: Om de tweede bloei te stimuleren kunt u na de eerste bloei de pluimen wegknippen.

 3. Pijpestrootje: Snoei uw Pijpestrootje in het voorjaar. Het liefst voordat de nieuwe grashalmen gaan uitlopen tot ongeveer 10 cm boven de grond. Het is ook mogelijk deze plant na het tuinseizoen te snoeien, maar dit gaat ten koste van het winterbeeld. U krijgt dan wel het volgende jaar frisse groene bladeren.

 4. Brandkruid: Snoei na de bloei tot ongeveer 10-20 cm alles weg. Dat bevorderd de groei en zo houd u Brandkruid mooi in model.

 5. Berenklauw: De Acanthus is in haar eerste jaren gevoeliger voor vorstschade. Deze plant hoeft niet gesnoeid te worden, maar u kunt wel uitgebloeide bloemen weghalen wanneer u uitzaaiing wil voorkomen. Let op dat er veel stekelige bladeren en bloemaren aan deze plant zitten, werk dus met handschoenen! Geef ieder jaar de Berenklauw een beetje kalk.

Bezorging van dit borderpakket

Voor het bezorgen van de beplanting geldt altijd een vast tarief qua bezorgkosten, de webshop berekent dit automatisch. De levertijd voor beplanting is 5 werkdagen en wordt geheel verzorgd door Yarinde. U ontvangt na de bestelling een E-mail of een telefoontje over de verwachte leverdag en het tijdstip.

De minimale bestelhoeveelheid van dit product bedraagt 3 stuks.