Borderplan Milou - Vaste planten borderpakket - Paars - Zon

Productnummer: YR78217 Prachtige paarse kleuren   |   Makkelijk te combineren met andere vaste planten pakketten

€ 22,72 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Borderplan Milou - Vaste planten borderpakket - Paars - Zon

 • Perfect voor tuin op het zuiden
 • 3 soorten met allemaal verschillende tinten en vormen
 • Prachtige paarse kleuren
 • Stimuleer de biodiversiteit in uw tuin met dit borderpakket
 • Alleen de Lavendel is wintergroen

Borderplan Milou - Vaste planten borderpakket - Paars - Zon

Een prachtig kant-en-klaar borderpakket met mooie paarse kleuren. De planten in dit pakket laten zich makkelijk combineren met andere vaste planten pakketten. Dit bordepakket staat goed in iedere type tuin en/of border. De planten houden erg van de zon en staan graag op een bodem die droog tot vochthoudend is.

Stapelblokken

Wilt u dit borderpakket nou echt naar voren laten komen in uw tuin raden wij stapelblokken aan. stapelblokken zorgen ervoor dat uw borderpakket in het middelpunt staan. Gaat u voor een mooie verouderde look? Dan maken deze getrommelde stapelblokken het totaalplaatje helemaal af! Of kiest u toch voor een chiquere uitstraling? Style uw borderpakket dan met onze strakke antraciet zwarte stapelblokken ! Bekijk ons volledige assortiment op het gebied van stapelblokken, borderranden en muurelementen hier.

Samenstelling vaste planten borderpakket paars - zon

Dit borderpakket bestaat uit de volgende tuinplanten:

 • 2 stuks Reuzenlook - Allium Giganteum (11 potmaat of bloembol, volwassen hoogte 180 cm)
 • 2 stuks Salie - Salvia Nemorosa 'Marcus' (P9 potmaat, volwassen hoogte 90 cm)
 • 2 stuks Kattenkruid - Nepeta (P9 potmaat, volwassen hoogte 60 cm)
 • 2 stuks Gewone Lavendel - Lavandula Angustifolia 'Munstead' (P9 potmaat, volwassen hoogte 90 cm)

Borderpakket Milou wordt standaard geleverd inclusief beplantingsplan, aanplantinstructies en een snoeikalender voor de meterkast.

Bloeiperiode Borderpakket

De bloeiperiode van dit prachtige paars bloeiende tuinplanten pakket is van juni tot augustus. Combineer voor langdurige bloei in uw tuin met een borderpakket met vroegbloeiende- en laatbloeiende tuinplanten.

Bodem voor de planten

Deze planten staan graag op een plek in de volle zon. Het liefste in een tuin of border op het zuiden, die ongeveer 5 uur per dag zonlicht vangt. De tuinplanten uit dit borderpakket staan graag op een gemiddelde tuingrond. Goede aanplant grond of bemeste tuinaarde is ideaal. Let er wel op dat de planten in de zomermaanden niet uitdrogen en zorg in de wintermaanden voor goede afwatering.

De verzorging van dit tuinplanten pakket is als volgt

 1. Reuzenlook: Deze plant heeft geen speciale verzorging nodig en hoeft ook niet gesnoeid te worden. Geef de Reuzenlook in maart voeding. Ondersteun de plant met Bamboe stokken zodat de bloemstengels bij harde wind niet knakken.
 2. Salie: Knip na de bloei de plant terug om een tweede bloei te stimuleren. Geef vervolgens wat voeding.
 3. Lavendel: Lavendel is een gemakkelijke plant die zeer sterk is. Snoei enkel de uitgebloeide bloemaren weg om een doorbloei te stimuleren. Deze plant doet het goed op zandgronden.
 4. Kattenkruid - Nepeta: Knip na het begin van het tuinseizoen in maart deze plant tot 5 cm boven de grond af. Knip de plant half terug na de bloei. Hiermee blijft de plant groen en compact.

Beplantingsplan borderpakket

Benieuwd naar het beplantingsplan van dit prachtige borderpakket? Bekijk dan de tweede foto voor de vergrootte versie. Plant deze paarse planten van hoog naar laag of wissel het pakket af met meerdere vierkante meters. Liever een natuurlijke uitstraling, zet dan de planten door elkaar.

Bezorging van dit borderpakket

Voor het bezorgen van de beplanting geldt altijd een vast tarief qua bezorgkosten, de webshop berekent dit automatisch. De levertijd voor beplanting is 5 werkdagen. U ontvangt na de bestelling een E-mail of een telefoontje over de verwachte leverdag en het tijdstip.


Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Borderpakket Milou Borderplan Milou - Vaste planten borderpakket - Paars - Zon Prachtige paarse kleuren   |   Makkelijk te combineren met andere vaste planten pakketten Op voorraad
€ 22,72 Per m2 incl. BTW