Logo Gadero
inspiratieservice

Buitenverblijf Anna 900 x 350 x 240 cm Zwarte wanden

Met zwarte wanden van geschaafd Douglas
Eenvoudige montage dankzij Duxtailmethode
OverkappingAnnaZwarteWanden
AfmetingenOverkappingAnna
Vanaf

5.228,95

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 1.742,97 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 124,40 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
Details
Diepte
350 cm
Breedte
900 cm
Hoogte
240 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux
Betonpoeren
5.228,95incl. BTW
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Massieve Douglas geschaafde staanders (14 x 14 cm)

 • Overkapping met zwaluwstaart verbinding

 • Eenvoudige montage dankzij Duxtailmethode

 • Inclusief vier sponningplank wanden van zwart gecoat Douglas

 • Onbehandeld (behandelen sterk aanbevolen)

Specificaties

Afwerking hout
Geschaafd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Douglas
Breedte
900 cm
Diepte
350 cm
Hoogte
240 cm

Buitenverblijf Anna 900 x 350 x 240 cm Zwarte wanden

Geniet heerlijk van jouw tuin onder deze fraaie overkapping van Duxwood. Buitenverblijf Anna van 900 x 350 cm met plat dak is voorzien van massieve 14 x 14 cm staanders en vier zwarte wanden. Bovendien is de overkapping zeer gemakkelijk te bevestigen dankzij de Duxtailmethode. Deze overkapping met wanden is gemaakt van geschaafd, onbehandeld Douglas hout en heeft een mooie warme uitstraling. Buitenverblijf Anna is uitstekend geschikt als overdekte lounge plek.

Eigenschappen buitenverblijf Anna

Overkapping Anna bestaat uit acht 140x140mm staanders en heeft een buitenmaat van 851 x 356 cm. De overkapping met plat dak heeft een nokhoogte van 240 cm en wordt geleverd met 18x175 / 18x110 mm vellingdelen, 140x140 mm ringbalken en 45x140 mm gordingen. De tussenmaat van de staanders is 265 cm aan de voor- en achterzijde en 328 aan de zijkanten. Het buitenverblijf wordt geleverd met drie 278 cm en een 328 cm brede wanden van zwart gecoate Douglas sponningplanken. Daarnaast ontvang je ook een regelpakket voor het bevestigen van de wanden.

Overkapping Anna met zwarte wanden is ook beschikbaar met blanke wanden of zwarte wanden met steellookraam. Kijk bij de alternatieven voor de andere modellen.

Duxtailmethode

Buitenverblijf Anna van 900 x 350 cm kan eenvoudig worden opgebouwd middels de unieke Duxtailmethode 140 met 14x14 cm duplo verlijmde staanders op de hoeken. De 14 x 14 cm staanders zijn voorzien van sleuven waardoor de overkapping eenvoudig op te bouwen is. Bovendien zorgt het voor strakke dichte wanden. De staanders zijn tevens fraai afgewerkt met 4.5 x 14 cm schuine schoren en het dak met 4.5 x 14 cm afgeschuinde gordingen.

Om de constructie in de juiste positie te plaatsen, worden er aan de bovenzijde van de staanders ringbalken (140 x 140 mm) geplaatst. Deze ringbalken worden door middel van zwaluwstaartverbindingen in de staanders geschoven waardoor de overkapping in een handomdraai haaks staat.

Wand Sponningplank

Overkapping Anna wordt geleverd met 278 en 328 cm brede wanddelen. De wanddelen bestaan uit zwart gecoate Douglas sponningplanken. De wandpakketten worden geleverd inclusief regelpakket van fijnbezaagd Douglas hout voor enkelwandige montage. De sponningplanken zijn fijnbezaagd en zwart gecoat.

Dakbedekking

Buitenverblijf Anna van 900 x 350 cm wordt standaard geleverd zonder dakbedekking. Het platte dak kan bekleed worden met EPDM rubberfolie. Deze duurzame dakbedekking kan tegen een meerprijs meebesteld worden via de extra opties (sterk aanbevolen). Het EPDM rubberfolie pakket wordt compleet geleverd inclusief EPDM rubberfolie, EPDM lijm, zwarte EPDM kit, handschoenen, ronde dakdoorvoer, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Werk de EPDM rubberfolie duurzaam en fraai af met een daktrim. Bij de extra opties zijn complete daktrimsets te vinden. Maak een keuze uit aluminium of zwart (RAL 9005). Een daktrimset bestaat uit rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Fundering

Ons advies is om de staanders (minimaal 8 stuks) van deze overkapping te plaatsen op betonpoeren en om dit aan te vullen met snelbeton om een stevige fundering te creëren. Bij de extra opties zijn rechte betonpoeren in antraciet inclusief verzinkte hoogteverstelling te vinden. Deze betonpoeren zijn goed te combineren met eventuele betonbanden. Kies voor plaatsing van 6 x 20 cm betonbanden voor de wanddelen. Betonpoeren en betonbanden beschermen het hout tegen opspattend water en vuil.

Bijbehorend bij dit product