Logo Gadero
service

MBI Triagres Tiago Black 80x80x3 cm Keramische tegel

Productnummer
MB100013
Luxe uitstraling
Duurzame tegels met Quartz look
mbi_triagres_tiago_black_80x80x3_cm_keramische_tegel
mbi_triagres_tiago_black_80x80x3_cm
Per m2

84,94

incl. BTW

Verkocht per 24 stuks á € 1.306,80

Niet op voorraad
Details
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Gaan een leven lang mee, mits goed gelegd

  • Tegels met een luxe uiterlijk

  • Relatief makkelijk te leggen

  • Absolute A-kwaliteit

  • Niet geschikt voor oprit, wel voor terras!

Specificaties

Gewicht
68 kg
Materiaal
Keramiek
Product type
Keramische tegels
Kleur
Antraciet
Lengte
80 cm
Breedte
80 cm
Dikte
3 cm
Benodigde per m2
1.56
Te bezichtigen in
Breukelen

MBI Triagres Tiago Black 80x80x3 cm Keramische tegel

Zijn slijtvast, kleurvast en onderhoudsarm termen die bij u op komen wanneer u zoekt naar nieuwe terras tegels voor uw tuin? Dan zijn keramische tegels perfect voor u! Keramische tegels zijn op het gebied van tuintegels het absolute neusje van de zalm. Daarom wint deze manier van bestraten steeds meer aan populariteit in Nederland. Voor u heeft u de MBI Triagres Tiago Black 80x80x3 cm Keramische tegel. Dit zijn keramische tegels die door de prachtige Quartz look erg hoog aangeschreven zijn. Dit prachtige design zorgt ervoor dat uw tuin een zeer luxe uiterlijk krijgt. Bovendien is de tegel dankzij de kwaliteiten van keramiek heel erg duurzaam en bijzonder onderhoudsvriendelijk. u hebt met de 80x80 Tiago Black een keramische tegel die een leven lang mee gaat terwijl u nog veel minder tijd hoeft op te offeren voor schoonmaken als bijvoorbeeld een luxe betontegel. Koop naast uw prachtige keramische tegels ook bijpassende stapelblokken om perspectief te geven aan uw tuin. Dit doet u bijvoorbeeld door een verhoogde border of een moderne bloembak te maken. Dat past namelijk erg goed bij het luxe gevoel van de tuintegels.

Waarom 80x80 keramische tegels?

80x80 keramische tegels zorgen ervoor dat uw terras optisch groter lijkt. Dat is misschien wel het grootste voordeel aan dit fraaie formaat tegel. Ook legt u de 80x80 Triagres keramische tegels voor buiten gemakkelijker dan bijvoorbeeld de 60x60 tegels. Dit omdat u er simpelweg minder van in uw handen hoeft te hebben. Kortom, houdt u van luxe, gemak, weinig onderhoud en wilt u besparen in uw portemonnee? Kies dan voor de Triagres 80x80 Tiago Black. Wij raden wel aan om minstens met twee personen aan het werk te gaan omdat 80x80 tegels doorgaans iets zwaarder zijn dan 60x60 tuintegels.

Hoe 80x80 keramische tegels leggen?

Het leggen van keramische tegels werkt net iets anders dan het plaatsen van betontegels. Enkel een zandbed is namelijk niet voldoende om de stevigheid te bieden die de tegels nodig hebben. Wij raden u aan om eerst een puinlaag van circa 20 cm aan te leggen. Hierop legt u een laag stabilisatiezand van circa 8 cm en 1 cm straatzand om het afreien makkelijker te maken. Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u naar ons uitgebreide stappenplan Keramische terrastegels leggen. Hier vindt u veel handige tips & tricks die u helpen tijdens het klussen.

Maak uw droomtuin compleet

Bij expert Gadero haalt u alles wat u nodig heeft om uw droomtuin compleet te maken. Van tuinhout tot split en grind, u vindt het allemaal bij Gadero. Ook artikelen om het leggen van de 80x80 tegels voor buiten makkelijker te maken haalt u online bij Gadero. Denk aan Voegzand, Zand, Watergoten, Gebroken puin en Opsluitbanden.

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu Triagres Keramische tegels bij Gadero en ga al binnen 7 werkdagen aan de slag in uw tuin! Gadero bezorgt in heel Nederland, Belgie en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Beton als alternatief voor keramiek?

Gaat u, ondanks de vele voordelen van keramiek toch liever voor betontegels? Kijk dan eens naar de GeoProArte serie. Dit zijn betontegels met kwaliteiten die ontzettend dicht in de buurt komen van keramiek.