MBI Triagres Hampshire Iron 80x80x3 cm Keramische tegel

Productnummer: MB100016   |   Luxe uitstraling   |   Extreem duurzame terrastegels   |   Voeg met Gator Tile Sand

€ 84,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI Triagres Hampshire Iron 80x80x3 cm Keramische tegel

  • Enorm duurzame tegels
  • Heel gemakkelijk te onderhouden
  • Prachtig formaat waardoor de tuin groter lijkt
  • Nog luxere uitstraling als u voegt met Gator Tile Sand!
  • Niet geschikt voor uw oprit. WEL voor uw terras en looppad

MBI Triagres Hampshire Iron 80x80x3 cm Keramische tegel

Groot, groter, grootst. Dat is het effect wat de MBI Triagres Hampshire Iron 80x80x3 cm Keramische tegels van MBI hebben op uw tuin. Door deze donker grijze ijzer look keramische tegels te gebruiken in uw terras of looppad, zorgt u ervoor dat uw tuin als geheel groter lijkt. Dat is één van de vele voordelen van deze duurzame keramische tegels voor buiten. De unieke Iron kleur die lijkt op een donkere variant van de kleur grijs is ideaal om als basis te gebruiken voor uw tuin. Zowel met regen als met zonneschijn kunt u uw ogen niet van uw tuin af houden met de MBI Triagres Hampshire Iron 80x80x3 cm Keramische tegels. U kunt deze Hampshire Iron tegels perfect verwerken onder uw houten overkapping omdat de kleur erg mooi afsteekt bij hout. Of combineer de prachtige Triagres keramische tegels met bijpassende grijze stapelblokken om een tuinafscheiding of bloembak mee te te maken. Deze prachtige MBI Triagres Hampshire Iron 80x80x3 cm Keramische tegel kunt u bij Gadero ook online bestellen in een iets lichtere variant. De Hampshire Steel is een iets lichtere en iets warmere, maar minstens net zo'n mooie terrastegel als de Hampshire Iron.

Waarom 80x80 keramische tegels?

80x80 keramische tegels zorgen ervoor dat uw terras optisch groter lijkt. Dat is misschien wel het grootste voordeel aan dit fraaie formaat tegel. Ook legt u de 80x80 Triagres keramische tegels voor buiten gemakkelijker dan bijvoorbeeld de 60x60 tegels. Dit omdat u er simpelweg minder van in uw handen hoeft te hebben. Kortom, houdt u van luxe, gemak, weinig onderhoud en wilt u besparen in uw portemonnee? Kies dan voor de Triagres 80x80 Hampshire Iron. Wij raden wel aan om minstens met twee personen aan het werk te gaan omdat 80x80 tegels doorgaans iets zwaarder zijn dan 60x60 tuintegels.

Hoe 80x80 keramische tegels leggen?

Het leggen van keramische tegels werkt net iets anders dan het plaatsen van betontegels. Enkel een zandbed is namelijk niet voldoende om de stevigheid te bieden die de tegels nodig hebben. Wij raden u aan om eerst een puinlaag van circa 20 cm aan te leggen. Hierop legt u een laag stabilisatiezand van circa 8 cm en 1 cm straatzand om het afreien makkelijker te maken. Voor een uitgebreide uitleg verwijzen wij u naar ons uitgebreide stappenplan Keramische terrastegels leggen. Hier vindt u veel handige tips & tricks die u helpen tijdens het klussen.

Maak uw droomtuin compleet

Bij expert Gadero haalt u alles wat u nodig heeft om uw droomtuin compleet te maken. Van tuinhout tot split en grind, u vindt het allemaal bij Gadero. Ook artikelen om het leggen van de 80x80 tegels voor buiten makkelijker te maken haalt u online bij Gadero. Denk aan Voegzand, Zand, Watergoten, Gebroken puin en Opsluitbanden.

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu Triagres Keramische tegels bij Gadero en ga al binnen 7 werkdagen aan de slag in uw tuin! Gadero bezorgt in heel Nederland, Belgie en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Beton als alternatief voor keramiek?

Gaat u, ondanks de vele voordelen van keramiek toch liever voor betontegels? Kijk dan eens naar de GeoProArte serie. Dit zijn betontegels met kwaliteiten die ontzettend dicht in de buurt komen van keramiek.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
MBI Triagres Hampshire 80x80x3 cm Keramische tegel MBI Triagres Hampshire Iron 80x80x3 cm Keramische tegel   |   Luxe uitstraling   |   Extreem duurzame terrastegels   |   Voeg met Gator Tile Sand Op voorraad
€ 84,94 Per m2 incl. BTW