Logo Gadero
service

Dakgoot uitbreidingsset kunststof minigoot 65 x 2000 mm zwart - 2 stuks

Productnummer
DE34302
dakgoot_monteren_dakgootsets_17_1
dakgoot_monteren_dakgootsets_11_2
Per stuk

72,95

incl. BTW

16 stuks op voorraad
1 tot 3 dagen
Details
Diepte
200 cm
Breedte
65 cm
Materiaalsoort
Kunststof
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Makkelijk aan de complete set te monteren en in te korten

  • Kunststof is licht van gewicht

  • U krijgt de gootset voor beide kanten van uw zadeldak overkapping

  • Alleen voor zadeldak overkappingen

  • Dit is een goot uitbreidingsset dus geen complete dakgootset

Specificaties

Materiaalsoort
Kunststof
Materiaal
Kunststof
Kleur
Zwart
Breedte
65 cm
Diepte
200 cm

Dakgoot uitbreidingsset kunststof minigoot 65 x 2000 mm zwart - 2 stuks

Bent u bezig met een kunststof dakgoot aan uw overkapping met zadeldak te monteren, maar komt u lengte te kort? Deze dakgoot uitbreidingsset bevat 2 stuks 65 x 200 cm minigoot inclusief de beugels om de dakgoot aan te monteren en verbindingsstukken. De dakgootset is makkelijk in te korten, waardoor het eenvoudig is om het eindresultaat te creëren. De breedte van 65 mm maakt dit een minigoot, speciale voor de kleinere zadeldaken.

Dakgootset

Het nut van een dakgoot is om het water op geleidelijke wijze af te voeren. Een dakgoot is daarom van groot belang, omdat al het water anders tegen uw tuinhuis of overkapping aan komt en beschadigd het hout. Zonder waterafvoer ontstaan er ook plassen rondom uw tuinhuis. Deze uitbreidingsset is een aanvulling op de complete dakgootset 65 x 4000 mm. Deze set bevat 2 stuks minigoot 65 x 200 cm, goot verbindingsstukken, goot beugel, gootwighoek en schroeven om alles te monteren.

Kunststof

Kunststof dakgoten zijn erg populair, ze zijn licht van gewicht en dit maakt het eenvoudig te monteren voor de handige doe-het-zelf klusser. Ook qua prijs is dit een populair artikel, omdat deze lager ligt dan de traditionele verzinkte dakgoot. Sluit de goot aan op drainage, grindgat of een regenton. Gadero is fan van de laatste optie, zo kan u het water hergebruiken om bijvoorbeeld de planten water te geven!

Schoonmaak

Wanneer de dakgoot hangt is het verstandig om minimaal 1x per jaar de dakgoot schoon te maken, zo voorkomt u dat het vuil ophoopt en de dakgoot overstroomt.

Hoe groter de overkapping hoe meer water uw dakgoot moet verwerken. Bekijk hier de extra uitloopset om het water beter en sneller te verwerken.