Logo Gadero
inspiratieservice

Dakpanprofielplaat Rood 86 x 113.5 cm Easypan (werkend 0.86m2 per plaat)

Productnummer
DE92037
dakpanprofielplaat_rood_easypan_detail
dakpanprofielplaat_rood_easypan_close_detail
easypan_plaat_rood
Per m2

27,95

incl. BTW

247 stuks op voorraad
1 tot 5 dagen
Details
Lengte
113,5 cm
Breedte
86 cm
Materiaalsoort
Staal
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur

Plus- en minpunten

  • Lichtgewicht staal

  • Heel eenvoudig passend te maken

  • Direct leverbaar

  • Aantrekkelijke prijs

  • Minimale dakhelling 10 graden (afschot 18 cm per meter)

  • Bij harde regen kunnen deze platen een hard tikkend geluid afgeven

Specificaties

Materiaalsoort
Staal
Materiaal
Staal
Kleur
Rood
Lengte
113,5 cm
Breedte
86 cm

Dakpanprofielplaat Rood 86 x 113.5 cm Easypan (werkend 0.86m2 per plaat)

U zoekt duurzame dakbedekking die snel leverbaar is en eenvoudig te leggen is op een schuin dak? Dit zijn kant en klare Easypan dakpanprofielplaten van verzinkt staal in de kleur rood. Deze duurzame dakpanplaten zijn geschikt voor daken van 10 graden helling (18 cm per meter) en heel eenvoudig te leggen op schuine daken. Deze metalen platen hebben de uitstraling van echte dakpannen.

Prefab verzinkt stalen dakpanprofielen passen altijd!

Deze stalen Easypan dakpanprofielplaat in de kleur rood is 86 cm breed en 113.5 cm hoog. De werkende oppervlakte is 0.86m2. Heeft u een schuin dak van 2 zijden van 4 bij 3 meter, dus 24 m2 in totaal, dan dient u 24/0.86 = 27.9, afgerond 28 stuks dakpanplaten te bestellen.

Heeft u een zeer klein dak, dan is het verstandig even uit te tekenen hoeveel u nodig heeft en waar u wel kan overlappen en waar bijvoorbeeld net niet, kan veel verschil maken!

Montage tips

Begin altijd met de dakrandprofielen. Schroef deze aan de zijkanten vast. Begin daarna rechtsonder met de eerste dakpanprofielplaat. U kunt deze dakpanplaten zoveel overlappen als u wilt. Eindig met de nokvorsten en windveren bovenop. De Easypan windveren (dakrandprofielen), nokvorsten (voor bovenop), dakpanplaatschroeven en de nokafsluiters (2 per dak voor in de punt) dient u los mee te bestellen.

Zorg altijd voor een laag dampfolie of dakleer onder uw dakpanplaat. Deze dakpanplaten van verzinkt staal zijn rood en hebben een glans, zo worden deze prefab dakplaten minder snel vies. Onder de waterdichte schroeven rood vindt u ook een handig montagefilmpje. U vindt deze waterdichte schroeven voor Easypan en Aquapan dakpanplaten bij de bijbehorende producten.

Tips:

Inkorten is in principe niet nodig door de delen slim over elkaar te leggen. Moet je toch knippen? Gebruik bij een schoorsteen oid geen ijzerzaag of slijptol voor het inkorten van deze verzinkte dakplaten. Dit zorgt voor ijzerdeeltjes die gaan roesten. Met een knabbelschaar heeft u hier geen last van.

Bijbehorend bij dit product