Logo Gadero
service

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 Gadero - 400 x 350 cm - Zwarte Wanden

Productnummer
LDS21014-4Z-DHZ
Bezaagd Douglas
Doe het zelf pakket - zelf inkepen en op maat zagen
Uit te breiden met diverse opties
dhz_buitenverblijf_douglas_luxe_type_4_gadero_400x350cm_zwarte_wanden
lijntekening_douglas_luxe_400_x_350_cm_gadero_21009
hoekverbinding_dhz_gadero_10
hoekverbinding_dhz_gadero2_10
hoekverbinding_dhz_gadero3_10
hoekverbinding_dhz_gadero4_10
dhz_buitenverblijf_douglas_luxe_gadero_400x350_plattegrond_1
Per stuk,vanaf

2.926,-

incl. BTW

 • Of 3 termijnen 975,32 met 0% renteInstallments-Klarna
 • Of 69,61 per maandInstallments-SprayPay
Op voorraad
4 tot 5 weken
Details
Diepte
348 cm
Breedte
398 cm
Hoogte
248 cm
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Reactie binnen 2 uur
Betonpoeren
2.926,-incl. BTW
4 tot 5 weken
 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Voordelig doe-het-zelf pakket

 • Extra Dikke Douglas fijn bezaagde staanders en ringbalken 20 x 20 cm

 • Verticale wanden van zwart gecoate sponningplanken

 • Modern steellookraam optie

 • Zelf inkepen en op maat zagen

Specificaties

Afwerking hout
Fijnbezaagd
Materiaal
Hout
Houtsoort
Lariks douglas
Kleur
Zwart
Breedte
398 cm
Diepte
348 cm
Hoogte
248 cm

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 Gadero - 400 x 350 cm - Zwarte Wanden

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 van Gadero is een combinatie van een beschutte zitplek met fijne lichtinval door het steellookraam (optioneel). De afmetingen zijn net even wat ruimer dan een standaard vierkante overkapping, dit luxe buitenverblijf is ca. 400 bij 350 cm. DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 met optioneel steellook raam, wordt gebouwd met een basis contructie van extra robuuste 20x20 cm fijnbezaagde Douglas staanders en 7x20 cm ringbalken. De achterwand van de overkapping is opgebouwd met trendy zwart gecoate verticale wanden van sponningplanken.

De basis constructie van dit doe-het-zelf Luxe Buitenverblijf van Gadero, wordt gemonteerd door zelf in te kepen staanders en op maat te zagen balken. Deze Gadero luxe buitenverblijf van bezaagd Lariks douglas is een ware eyecatcher voor uw tuin. Door de dichte achterwand van de overkapping zit u heerlijk beschut en kunt u tot de late uurtjes genieten van het buitenleven.

Modern Steellookraam tegen meerprijs

Standaard wordt dit buitenverblijf geleverd zonder steellookraam. Als u het moderne zwart gespoten steellookraam wilt meebestellen (tegen meerprijs), kunt u deze optie selecteren bij de extra opties. Let op: het steellookraam heeft een levertijd van 2/3 weken.

Specificaties Buitenverblijf Luxe Gadero

Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 van Gadero bestaat uit een basis model overkapping van 400 x 350 cm. De totale diepte van de overkapping bedraagt 348 cm, de breedte bedraagt 398 cm en de nokhoogte is 248 cm. Douglas overkapping Luxe van Gadero kan eenvoudig worden opgebouwd middels de fijnbezaagde massieve 20 x 20 cm Douglas staanders en 7 x 20 cm ringbalken, fijnbezaagde gordingen en dakbeschot met veer en groef van glad geschaafd Douglas. De Douglas basisconstructie dient zelf ingekeept en gezaagd te worden aan de hand van de bijgeleverde constructie handleiding.

De basisconstructie van deze geschaafde Douglas buitenverblijf bestaat uit:

 • Glad geschaafd Douglas

 • Fijnbezaagde staanders (200x200 ) massief

 • Douglas fijnbezaagde ringbalk (70x200 mm)

 • Douglas fijnbezaagde gordingen (70x200 mm)

 • Douglas glad geschaafd dakbeschot met veer en groef (1,8 x 17,5cm)

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 Gadero - Zwarte Wanden

Doe-het-zelf Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 van Gadero wordt naast een basis model overkapping van ca. 4 x 3,5 meter geleverd met een gezaagd verticaal zwart wandenpakket (enkelwandig) bestaande uit zwart gecoate sponningplank voor de achter- en zijwand van de overkapping. De zwarte wanden worden geleverd inclusief regelpakket van geschaafd Lariks hout voor een solide montage.

Let op! Voor het monteren van de zwarte verticale wanden, dient u de standaard wandpakketten van zwart gecoate sponningplanken zelf iets in te korten (laatste plank).

Dakbedekking

DHZ Buitenverblijf Douglas Luxe Type 4 van Gadero wordt standaard geleverd zonder dakbedekking voor het bekleden van het moderne platte dak. Via de extra opties kunt u voor een meerprijs duurzame dakbedekking in de vorm van EPDM rubberfolie meebestellen (sterk aanbevolen). Het EPDM pakket t.b.v. van deze 400 x 350 cm overkapping Luxe wordt standaard compleet geleverd inclusief Amerikaans EPDM 1.04 mm, EPDM lijm, EPDM kit zwart, handschoenen, dakdoorvoer rond, HWA waterafvoerpakket en een uitgebreide handleiding.

Voor het solide en duurzaam afwerken van het EPDM rubberfolie dakbedekking kunt u via de extra opties tevens complete luxe daktrimsets in de maatvoering van 60 mm x 64 mm meebestellen (sterk aanbevolen). Kies hierbij uit een complete daktrimset in bruut aluminium of in de moderne kleur zwart (RAL 9005). De daktrimsets worden geleverd inclusief rechte stukken, hoekstukken, koppelplaatjes en RVS daktrimschroeven met EPDM ring.

Tip: In aflevering #128 van Gadero TV laten wij zien hoe u EPDM dakbedekking aanbrengt.

Fundering

Wij adviseren de 5 stuks staanders van de overkapping te monteren op betonpoeren en deze aan te vullen met snelbeton voor een stevige fundering. Voor de opbouw van o.a. de achterwand en zijwanden van dit DHZ Buitenverblijf Luxe Type 4 van Gadero adviseren wij tevens om gebruik te maken van betonbanden. Door gebruik te maken van betonpoeren en opsluitbanden beschermt u het hout optimaal tegen opspattend vuil en water. Kijk bij de extra opties voor het bestellen van rechte XL 19.5 x 19.5 cm betonpoeren in antraciet, incl. verzinkte hoogteverstelling. Deze rechte betonpoeren zijn perfect te combineren met betonbanden.