Logo Gadero
service

Keramische tegel Geoceramica 60 x 60 x 4 cm Ambiente Greige

Productnummer
MB1313
Eenvoudig te leggen in zandbed
Onderhoudsvriendelijke tegels
keramische_tegels_geoceramica_ambiente_greige_60x60x4_cm_jpg
ambiente_greige_geoceramica
mbi_geoceramica_ambiente_greige_60x60x4cm_keramische_tegels
geoceramica_ambiente_greige_60x60x4cm
mbi_geoceramica_tegels
Per m2

76,31

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 27,45

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Krasvast

  • Vlekbestendig

  • Gemakkelijk te leggen in normaal zandbed

  • Grijze kleur voor luxe en rust in uw tuin

  • Niet geschikt voor uw oprit, WEL voor uw terras

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

Keramische tegel Geoceramica 60 x 60 x 4 cm Ambiente Greige

Zoekt u warme keramische tegels voor buiten? De MBI Geoceramica Ambiente Greige 60 x 60 x 4 cm zijn keramische terrastegels met een betonnen onderlaag. Deze innovatieve tuintegels van keramiek zijn van hoogwaardige kwaliteit en geproduceerd in een speciale variant van de kleur grijs met een realistische, natuurlijke Stone look. Dit geeft uw tuin een luxueus, maar stoer karakter. De Ambiente Greige 60x60 zorgen voor een extra warm gevoel in uw tuin wanneer u deze combineert met Antraciet zwarte stapelblokken en basalt voegmortel. Met deze keramische terrastegels creëert u gemakkelijk een fraai terras of looppad omdat de tegels zeer gemakkelijk te leggen zijn in een normaal zandbed. Vindt u dit een mooie tegel, maar gaat uw voorkeur uit naar een donkerdere variant? Dan is de 60x60x4 cm Ambiente Antracite wellicht iets voor u.

Wat maakt GeoCeramica bijzonder?

GeoCeramica is bijzonder omdat deze tegel door de nieuwste technieken het beste van twee werelden met elkaar combineert. De door MBI gemaakte drainerende Stabikorn betontegel is 3 cm dik en de onderlaag van de Geoceramica tegel. De bovenlaag van deze tegel bestaat uit een 1cm dikke tegel van massief keramiek. Hierdoor geniet u alsnog van de vele voordelen die keramiek met zich meebrengt zoals duurzaamheid en luxe. Doordat de onderlaag van de Geoceramica Ambiente Greige van beton is, legt u dit type keramische tegel zoals een gewone betontegel. Gewoon in een normaal zandbed dus. Maak uw tuin in een handomdraai echt bijzonder door naast deze grijze 60x60 tegels ook uw bijpassend Split, Afwatering en Opsluitbanden bij Gadero te bestellen.

Geoceramica zelf leggen

Gaat u de innovatieve Geoceramica tegels zelf leggen? Ondanks de massief keramische toplaag zijn deze tegels net zo eenvoudig te leggen als de goedkope gewone betontegel in een normaal zandbed. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snel thuis geleverd

Bestel nu uw Geoceramica tegels en andere bestrating toebehoren bij Gadero en ontvang alles al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis

Iets anders?

Zoekt u toch iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment GeoCeramica tegels. U kunt kijken naar GeoCeramica met beton look bij de 60x60 Flow Smoke. Maar ook als u tegels met een houtlook wilt, kunt u kiezen voor GeoCeramica met bijvoorbeeld de 60x30 Timber. Kijk ook eens in ons volledige keramische tegels assortiment of ons assortiment luxe betontegels.