Keramische Tegel Geoceramica Marble Amazing Grey 60x60x4 cm

Productnummer: MBQLCM54437.GCERA   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

Tijdelijk niet leverbaar Tijdelijk niet leverbaar

€ 69,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van Keramische Tegel Geoceramica Marble Amazing Grey 60x60x4 cm

  • Vorst en hittebestendig
  • Verkleurt niet
  • Mos- en schimmelwerend
  • Stroef
  • Niet geschikt voor uw oprit

Keramische Tegel Geoceramica Marble Amazing Grey 60x60x4 cm

Nu te koop bij Gadero GeoCeramica Marble Amazing Grey  Keramische tuintegels. Deze prachtige grijze keramische tegel GeoCeramica Marble Amazing Grey  60 x 60 x 4 kenmerkt zich door zijn zeer luxueuze uitstraling en elegante design. 

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is behalve mooi ook zeer praktisch. Keramische tegels kennen weinig onderhoud en zijn krasvrij. Het nadeel van conservatieve keramische tegels is dat het leggen kostbaar en tijdrovend is, maar dankzij GeoCeramica van MBI is dit niet langer het geval. Deze keramische tuintegels zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag beton en een laag keramiek. Door de onderlaag van beton kent deze terrastegel de eenvoud qua leggen van een betontegel en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. Wanneer u een oppervlak zwaar wilt belasten, denk bijvoorbeeld aan een oprit, kies dan voor massieve keramische tegels van 3cm dikte. 

Keramische tegels Kopen

Koop nu deze fraaie GeoCeramica Marble Amazing Grey tegels 60x60x4 van MBI online bij uw sierbestratings-expert Gadero. Wij leveren in heel Nederland van Leeuwarden tot Maastricht en ook in het noorden van België. Zie onderstaand filmpje voor meer informatie over het leggen van GeoCeramica van MBI.

Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment sierbestrating of denk ook eens aan steenschotten als alternatief. 


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
GeoCeramica Marble Amazing Grey 60x60 Keramische Tegel Geoceramica Marble Amazing Grey 60x60x4 cm   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen
€ 69,94 Per m2 incl. BTW

Alle sauna's van Tuindeco: 12% korting!

Nog dagen uren en minuten!