MBI GeoCeramica Antique Night 80x80x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: RZ70739   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 98,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Antique Night 80x80x4 cm Keramische Tegel

  • Kleur- en krasvast
  • Makkelijk schoon te maken
  • Mos- en schimmelwerend
  • Stroef om gladheid te voorkomen

MBI GeoCeramica Antique Night 80x80x4 cm Keramische Tegel

Het uiterlijk van de MBI Geoceramica Antique Night is gebaseerd op Turks hardsteen. Daarom creëert u met deze 80x80 tuintegels moeiteloos een luxueus terras. De moderne kleur Antraciet van de Antique Night tegels komt extra goed tot zijn recht door de fijne structuur. U kunt deze keramische tegels voor buiten goed combineren met de Cloud variant van deze tegel voor een echt unieke tuin. Wij raden aan deze donkere tuintegels te combineren met donkere watergoten, Antraciet Zwarte stapelblokken en een Antraciet voegmortel. Zo creëert u zonder moeite eenheid en daarmee een moderne tuin. Naast de sfeervolle uitstraling is de Geoceramica Antique Night krasvast, kleurvast en heeft u weinig onderhoud aan uw terras. Keramiek is niet poreus waardoor de 80x80 terrastegels vlek- en zuurbestendig zijn en groene aanslag niet snel hecht.

Alle voordelen van keramiek en beton 

MBI Geoceramica Antique Night 80 x 80 x 4 cm staat voor de combinatie van luxe keramiek en het gemak van beton. De MBI Geoceramica Antique Night heeft een toplaag van 1 cm keramiek verlijmd op 3 cm Stabikorn beton. Stabikorn is speciaal ontwikkeld door MBI en heeft een drainerende functie. Met de GeoCeramica 80x80 tegels geniet u dus van de voordelen van zowel beton als keramiek. Want ondanks de keramische toplaag, zijn deze tegels nog gewoon eenvoudig in een zandbed te leggen. 

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snelle levering

Bestel snel uw keramische terrastegels bij Gadero en ontvang ze binnen 7 werkdagen. Bij Gadero bezorgen wij in heel Nederland, België en Duitsland. Maak direct uw bestelling compleet met bestrating toebehoren zoals opsluitbanden, voegmortel en zand

Zoekt u iets anders?

Zoekt u iets anders? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment Keramische Tegels met daarin veel verschillende soorten GeoCeramica. Wilt u liever genieten van de kwaliteiten van keramiek voor een lagere prijs? Kies dan voor de nieuwe GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken vergelijkbare praktische en optische eigenschappen hebben als keramische terrastegels.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Nieuw! Geoceramica Antique Night MBI GeoCeramica Antique Night 80x80x4 cm Keramische Tegel   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 98,94 Per m2 incl. BTW