Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Cendre Feu 60x60x4 cm Keramische Tegel

Productnummer
MB10013
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen
mbi_geoceramica_cendre_feu_60x60x4_cm_keramische_tegel
mbi_geoceramica_cendre_feu_60x60x4_cm
cendre_feu
geoceramica_cendre_feu01
geoceramica_cendre_feu02
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703_0
Per m2

84,65

incl. BTW

Niet op voorraad
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Vragen?

Op werkdagen direct antwoord tussen 9:00 uur en 17:00.

Plus- en minpunten

  • Vorst en hittebestendig

  • Verkleurt niet

  • Mos- en schimmelwerend

  • Stroef

  • Niet geschikt voor uw oprit

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Kleur
Antraciet
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

MBI GeoCeramica Cendre Feu 60x60x4 cm Keramische Tegel

Zoekt u hoogwaardige tegels voor een uniek terras? Dan is de GeoCeramica Cendre Feu 60x60x4 cm van A - merk >MBI precies wat u zoekt. Deze Antraciet kleurige keramische tegel kenmerkt zich door zijn moderne, stoere design in een stijlvolle betonlook. Combineer deze Antraciet kleurige tuintegels met bijvoorbeeld >Antraciet zwarte watergoten, >Antraciet zwarte stapelblokken en >Antracietkleurig voegmortel. De GeoCeramica tegels van MBI zijn innovatief en combineren het beste van twee soorten tegels met elkaar. De onderlaag van de tegel bestaat uit namelijk uit Stabikorn en de bovenlaag uit keramiek. Door de waterdoorlatende onderlaag van Stabikorn zijn deze tegels net zo eenvoudig te leggen als >betontegels op een zandbed en door de keramische toplaag hebben ze de uiterlijke kenmerken en duurzame voordelen van keramiek. Dit zijn de perfecte tegels voor uw terras of looppad.

Waarom Keramische Tegels?

Keramiek is niet alleen fraai, het is ook zeer praktisch. Het nadeel van massief keramische tegels is dat deze lastig te leggen zijn, maar met GeoCeramica van MBI is dit niet langer een probleem. Deze tegels van keramiek zijn opgebouwd uit twee lagen, een laag Stabikorn en een laag keramiek. Door de onderlaag van Stabikorn is deze tegel eenvoudig te leggen in een normaal zandbed en door de keramische bovenlaag ervaart u alle voordelen van een keramische tegel. In onze uitgebreide blog hebben wij alle >voordelen van keramiek voor u op een rijtje gezet.

Geoceramica terrastegels zelf plaatsen

Gaat u de innovatieve Geoceramica terrastegels zelf plaatsen? Ondanks de toplaag van massief keramiek zijn deze tegels net zo gemakkelijk te leggen als de goedkope betontegel in een normaal zandbed. Dit is te danken aan de hierboven genoemde drainerende onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw terras uniek maakt. Wij raden u aan om >voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal extra tips & tricks voor u op een rijtje gezet over het >aanleggen van Geoceramica.

Keramische tegels online kopen

Bestel nu online uw Keramische tegels bij Gadero en u ontvangt ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u iets anders? Kijk dan eens naar de GeoProArte tegels van MBI. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken beschikt over vergelijkbare kwaliteiten als keramische tegels. Omdat GeoProArte tegels van beton zijn gemaakt, zijn ze aanzienlijk goedkoper dan GeoCeramica.