MBI GeoCeramica Roccia Carbon 60x60x4 cm Keramische Tegel

Productnummer: MB10005   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen

€ 84,93 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Roccia Carbon 60x60x4 cm Keramische Tegel

  • Van zeer hoge kwaliteit
  • Verkleurt niet
  • Eenvoudig te leggen in een zandbed
  • Stroef

MBI GeoCeramica Roccia Carbon 60x60x4 cm Keramische Tegel

De MBI GeoCeramica Roccia Carbon 60x60x4 is nu verkrijgbaar bij uw MBI dealer Gadero. De tegel waar twee materialen samenkomen in een product. De combinatie van beton en keramiek maakt dat de tuintegel eenvoudig is te leggen, onderhoudsvriendelijk is en tevens uiterst duurzaam is. Fijn om te weten is dat deze betontegels met keramiek kleurvast zijn. U combineert de luxe van keramiek en het gemak van beton in 1 tegel.

Keramische tegel met betonnen onderlaag

Deze sierlijke terrastegels van MBI zijn gemaakt van een speciaal soort beton, namelijk Stabikorn. Deze uitvinding van MBI de Steenmeesters zorgt er voor dat de betontegels waterdoorlatend zijn. De keramieklaag lijmt MBI vast op de betonnen onderlaag met Aquaferm. Deze pasta is de meest krachtige verbinding tussen beton en keramiek. De verbindende past zal in aanraking met water alleen maar sterker worden.

Aanleggen sierbestrating

De Geoceramica terrastegels zijn erg makkelijk om aan te leggen. Er is namelijk geen speciale fundering nodig is. Hierdoor kunt u sneller beginnen met het leggen van de keramische terrastegels en scheelt het u geld. Daarnaast hebben alle Geoceramica tuintegels handige geïntegreerde afstandhouders waardoor uw voeg altijd perfect is!

Online tegels kopen

Koop nu via uw MBI dealer Gadero uw nieuwe Geoceramica terrastegels tegen een scherpe prijs. Wij bezorgen uw tuintegels binnen 2 tot 7 werkdagen bij u thuis. Vergeet u niet om uw toebehoren direct te bestellen?

Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment sierbestrating.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Roccia Carbon GeoCeramica 60x60 MBI GeoCeramica Roccia Carbon 60x60x4 cm Keramische Tegel   |   Luxe uitstraling   |   Eenvoudig te leggen Op voorraad
€ 84,93 Per m2 incl. BTW