Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Impasto Negro 80 x 40 x 4 cm Keramische tegel

Productnummer
MB2105
Zeer eenvoudig te leggen in normaal zandbed
Perfecte terrastegels
gc_impasso_negro00007_1
gc_impasso_negro00018
impasto_negro_0
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703
Per m2

99,06

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 7 dagen
Details
Lengte
80 cm
Breedte
40 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 31,75

 • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
 • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
 • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

 • Direct luxe in uw tuin

 • Krasvast, Kleurvast en Maatvast

 • Ideaal voor een onderhoudsarm terras

 • Zeer duurzame tegels

Specificaties

Gewicht
28,1 kg
Materiaal
Keramiek
Kleur
Antraciet
Lengte
80 cm
Breedte
40 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
3.12

MBI GeoCeramica Impasto Negro 80 x 40 x 4 cm Keramische tegel

Droomt u van een luxueus, modern terras? Met de GeoCeramica Impasto Negro 80 x 40 x 4 cm wordt die droom eenvoudig werkelijkheid. Deze keramische terrastegels van A-merk >MBI hebben een fijne Antraciet zwarte kleur die goed past in elke tuin en zorgt voor een warme sfeer rondom uw huis. De Populaire Impasto serie van MBI is gebaseerd op het chique uiterlijk van hardsteen. De kleur Antraciet Zwart van deze keramische tegels versterken de luxe uitstraling in uw tuin en geven uw terras of looppad een evenwichtig gevoel. Maak uw terras compleet en haal naast de Negro 80x40 tuintegels ook >Antraciet Zwarte stapelblokken, een >donkerkleurige watergoot en >Basalt voegmortel. Hiermee zorgt u er in een handomdraai voor dat uw terras voldoet aan de allerlaatste tuintrends. De reden waarom deze Antraciet Zwarte 80x40 cm Hardsteen stone look tegels dermate populair zijn, komt er voornamelijk door dat natuurlijke lijnen en patronen heel licht het oppervlak van de tegels sieren. De keramische tegels zijn dus zeer stijlvol.

Innovatieve Technologieën

Deze keramische tegels hebben een ondergrond van beton, dit beton is niet zomaar een beton, maar Stabikorn beton. Stabikorn is een innovatie van MBI de steenmeesters en heeft als eigenschap dat dit water doorlatend is. Door de verschillende eigenschappen van beton en keramiek was het voorheen onmogelijk om deze twee materialen samen te voegen. Doordat er water tussen de tegel en het hechtingsmateriaal kwam, knapte tijdens vorst de keramische tegel los van de betonnen onderlaag. MBI heeft daar een speciale lijm voor ontwikkeld die in combinatie met water alleen maar steviger wordt. Deze innovatie genaamd Aquaferm is een vochtige pasta die tussen de tuintegel en de Stabikorn onderlaag wordt aangebacht, in contact met water vormt deze pasta de meest krachtig denkbare verbinding tussen onderlaag en de keramische tegel die onder alle omstandigheden standhoudt.

Rechthoekige tegels

Deze rechthoekige keramische tegels zijn een aanrader omdat u ze gemakkelijk kunt leggen in een banenverband, of een ander effect kunt creëren. Met rechthoekige 80x40 cm tegels kunt u alle kanten op. Zo kan het een fraai effect geven in uw tuin als u de 80x40x4 cm versie combineert met de Impasto Negro 60x60x4 cm.

Bijzondere eigenschappen GeoCeramica

Deze prachtige en duurzame keramische tuintegel kent vele voordelen ten opzichte van gewoon keramiek. Deze GeoCeramica tegels zijn zeer eenvoudig in een zandbed te leggen door de betonnen Stabikorn onderlaag. Hierdoor heeft u de duurzaamheid en het luxe uiterlijk van keramische tegels gecombineerd met de eenvoud van het leggen van betontegels.

Deze terrastegels voor in de tuin zijn door en door gekleurd, dit betekent dat als er een stukje afbreekt dat de binnenkant van de tegel exact dezelfde kleur heeft als de buitenkant. Bovendien zijn tegels van keramiek uv-werend, hierdoor verkleuren deze tegels nooit. Deze keramische tegels voor in de tuin zijn zeer eenvoudig schoon te maken, perfect te voegen door afstandhouders, mos- en schimmelwerend.

Hoe leg ik GeoCeramica?

 • Leg een zandbed aan van 20 tot 30 centimeter diep.

 • (Optioneel) zorg voor een splitlaag van 3 tot 5 centimeter voor voldoende waterinfiltratie.

 • Plaats opsluitbanden om de bestrating op te sluiten en verzakking te voorkomen.

 • Tril de afzonderlijke lagen goed aan.

 • Houd rekening met voldoende afschot voor de afwatering. De stelregel luidt: 1 centimeter afschot per strekkende meter.

 • Zorg dat het zandbed stabiel en vlak is voordat u de tegels gaat leggen.

 • Voorkom beschadigingen en klem de tegels op de Stabikorn laag en niet op de keramische tegel.

 • Laat de tegels nooit op de punt steunen en voorkom dat de tegels tegen elkaar aanschuiven.

 • Voor het beste resultaat houdt u een voegruimte van 4 mm aan.

 • Naast de tegeldonkey is GeoCeramica ook goed te verleggen met een vacuümpomp.

 • Sla de tegels voorzichtig aan met een rubberen hamer.

 • Voeg de tegels met Aqua Joint voor een harde voeg of met onkruidvrij zand van MBI voor een zandvoeg.

 • Veeg het zand met een zachte bezem in de voegen en laat geen hoopjes liggen.

 • Voor meer uitgebreide tips voor het aanleggen van GeoCeramica, leest u onze uitgebreide klustips.

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu snel online uw GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze snel bij u thuis. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

GeoProArte tegels kopen

GeoProArte tegels zijn ideaal als u graag wilt genieten van de kwaliteiten van keramiek voor een lagere prijs. Dit zijn betontegels die dankzij de nieuwste technieken vergelijkbare praktische en optische eigenschappen hebben als keramische terrastegels. GeoProArte is een hoogwaardig alternatief voor keramiek.

Vergelijkbare producten