MBI GeoCeramica Impasto Grigio 120 x 30 x 4 cm Keramische tegel

Productnummer: MB2101   |   Fraai formaat voor looppaden   |   Direct luxe in uw tuin

€ 96,94 Per m2 incl. BTW
m2
Delen via WhatsApp

Voor- en nadelen van MBI GeoCeramica Impasto Grigio 120 x 30 x 4 cm Keramische tegel

  • Gemakkelijk te leggen in zandbed
  • Kleurvast, Krasvast en Maatvast
  • Stijlvolle Hardsteen look
  • Fraai formaat voor looppaden
  • Niet geschikt voor uw oprit, WEL voor uw terras of looppad

MBI GeoCeramica Impasto Grigio 120 x 30 x 4 cm Keramische tegel

Droomt u van een luxueus, uniek terras of looppad? Met de GeoCeramica Impasto Grigio 120 x 30 x 4 cm wordt die droom eenvoudig werkelijkheid. Deze keramische terrastegels van A-merk MBI hebben een fijne grijze kleur die goed past in elke tuin en zorgen voor een warme sfeer rondom uw huis. De Impasto serie van MBI is gebaseerd op het chique uiterlijk van hardsteen. De kleur grijs van deze keramische tegels voor buiten versterken de luxe uitstraling in uw tuin en geven u een georganiseerd gevoel. Maak uw terras compleet en haal naast de Grigio 120x30 tuintegels ook strakke stapelblokken, een luxueuze watergoot. Hiermee zorgt u er in een handomdraai voor dat uw terras voldoet aan de allerlaatste tuintrends. De reden waarom deze Grijze Grootformaat stone look tegels dermate populair zijn, komt er voornamelijk door dat natuurlijke lijnen en patronen heel licht het oppervlak van de tegels sieren. De keramische tegels zijn dus zeer stijlvol.

Wat is GeoCeramica?

De GeoCeramica serie van MBI combineert het beste van twee werelden. De GeoCeramica tegels van keramiek bestaan uit een onderlaag van het waterdoorlatende en milieuvriendelijke stabikorn, maar hebben een toplaag van massief keramiek. Hierdoor is het mogelijk om de Geoceramica Impasto Grigio 120 x 30 x 4 cm net als de gewone betontegel te leggen in een normaal zandbed. De massief keramische toplaag van de tegel zorgt ervoor dat u kunt genieten van alle voordelen van keramiek. De tuintegels zijn namelijk onderhoudsvriendelijk, zeer duurzaam en kleurvast.

Bijzonder 120 x 30 x 4 cm formaat

Het formaat van deze A-kwaliteit keramische tegels is 120x30. Dit is een zogenaamd plank formaat, daardoor kunt u deze GeoCeramica tegels ideaal gebruiken als looppad. Leg ze bijvoorbeeld in een tuin met split of grind om een enorm luxueus tuinpad te creëren.

Perfect voor de doe-het-zelver

Bent u nou een doe-het-zelver en gaat u deze fraaie GeoCeramica tegels zelf leggen? Ondanks de toplaag van massief keramiek kunt u deze terrastegels voor buiten net zo gemakkelijk leggen als de gewone betontegel; in een normaal zandbed dus. Dit komt door de hierboven genoemde onderlaag van Stabikorn beton. Dat is wat deze tegel en dus uw tuin uniek maakt. Wij raden uw aan om voegmortel van MBI te gebruiken met voegen van minstens 3 of 4 millimeter. Wij hebben nog een aantal andere handige tips & tricks op een rijtje gezet voor het aanleggen van Geoceramica.

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu snel online GeoCeramica tegels van MBI bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.

Iets anders?

Zoekt u toch iets anders? De Impasto Grigio serie is zeer populair en daarom geproduceerd in diverse afmetingen. Kijk bijvoorbeeld naar de 120x60x4cm, 80x80x4cm, of de 60x60x6cm. Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment GeoCeramica tegels, hier vindt u gegarandeerd de ideale tegel voor uw tuin. U kunt ook een kijkje nemen in ons assortiment Keramische terrastegels als u geïnteresseerd bent in full body keramiek.


Doe hier inspiratie op

Vragen & antwoorden over dit product

Vraag is verzonden

Stel uw vraag
* verplicht
productbeoordelingen

Beoordeling is verzonden

Schrijf beoordeling
* verplicht
Dit product bestellen?
Impasto GeoCeramica 80x80x4 MBI GeoCeramica Impasto Grigio 120 x 30 x 4 cm Keramische tegel   |   Fraai formaat voor looppaden   |   Direct luxe in uw tuin Op voorraad
€ 96,94 Per m2 incl. BTW