Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Lava Slate 60x60x4 cm Keramische tegel

Productnummer
MB10004
Luxe uitstraling
Eenvoudig te leggen
gc_lava_slate00007
gc_lava_slate_9999_320
gc_lava_slate_9999_292
lava_slate
schermafbeelding_2017_10_25_om_110703
Per m2

84,65

incl. BTW

Op voorraad
1 tot 2 weken
Details
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm

Aantal m2 / stuks

Je krijgt 1 stuks á € 30,45

  • Beoordeeld op TrustedShops met een 8,4/10
  • Thuiswinkel Waarborg: gunstige service voorwaarden
  • Snelle levering in de Benelux

Plus- en minpunten

  • Vorst en hittebestendig

  • Verkleurt niet

  • Mos- en schimmelwerend

  • Ideale terrastegels voor uw tuin

Specificaties

Gewicht
31,5 kg
Materiaal
Keramiek
Product type
Keramische tegels
Kleur
Grijs
Lengte
60 cm
Breedte
60 cm
Dikte
4 cm
Benodigde per m2
2.78

MBI GeoCeramica Lava Slate 60x60x4 cm Keramische tegel

Bestel nu deze fraaie MBI GeoCeramica Lava Slate terrastegel 60x60x4 cm. MBI levert alleen keramiek van hoogwaardige kwaliteit. Deze Keramische tegel in lava kleur past helemaal in de look van vandaag. Op het oppervlak van deze tegels voor buiten, zijn subtiele krassen aangebracht gecombineerd met natuurlijke patronen. De Lava Slate serie staat voor een warm industrieel design. Deze GeoCeramica Keramische terrastegel van MBI is nu te koop bij Gadero. Bij de GeoCeramica serie zijn de voordelen van keramiek samengebracht met beton. Deze terrastegels voor in de tuin zijn door en door gekleurd, dit betekent dat als er een stukje afbreekt dat de binnenkant van de tegel exact dezelfde kleur heeft als de buitenkant. Bovendien zijn tegels van keramiek uv-werend, hierdoor verkleuren deze tegels nooit. Deze keramische tegels voor in de tuin zijn zeer eenvoudig schoon te maken, perfect te voegen door afstandhouders, mos- en schimmelwerend.

De tegel van vandaag

De onderste helft van deze keramische tegel is opgebouwd uit Stabikorn beton. Deze Stabikorn laag is waterdoorlatend. De combinatie van keramiek en beton was eerder niet denkbaar, de twee materialen waren door de tussenkomst van water onmogelijk om stevig genoeg te verbinden. De oplossing is Aquaferm, een intelligente ontwikkeling van MBI de steenmeesters. Deze vochtige pasta, ofwel lijm, wordt in contact met water sterker, hoe meer water, hoe sterker de verbinding. Dankzij deze Aquaferm pasta ontstaat er de meest krachtig denkbare verbinding tussen keramiek en beton en zijn deze op een duurzame manier met elkaar verbonden, een verbinding die onder alle weersomstandigheden standhoudt.

Hoe leg ik terrastegels?

Deze oogverblindende en vooral duurzame keramische terrastegel kent veel voordelen ten opzichte van gewoon keramiek. Deze GeoCeramica tegels zijn zeer eenvoudig in een zandbed te leggen door de betonnen Stabikorn onderlaag. Hierdoor heeft u de duurzaamheid en het luxe uiterlijk van keramische tegels gecombineerd met de eenvoud van het leggen van betontegels. Tevens scheelt dit u een hoop kosten op het aanleggen van uw keramische terras.

Hoe wordt GeoCeramica gelegd?

Is dit toch niet wat u zoekt? Bekijk dan ons complete assortiment sierbestrating of bekijk onze steenschotten als alternatief voor uw terras.