Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica Montpellier (Oude look)

Zoekt u robuuste keramische terrastegels met een stoere steen look? Kijk dan eens naar de GeoCeramica Montpellier van A-merk MBI. Dit zijn Keramische terrastegels voor buiten die uw tuin een robuust karakter geven. Door de diversiteit van keramiek zijn de mooiste designs mogelijk. De serie Montpellier is hier het perfecte voorbeeld van. Uw terras of looppad ziet er altijd prachtig uit dankzij de Montpellier GeoCeramica tegels. Robuuste gesteentes die eeuwenlang zijn verweerd en uitgesleten, komen echt tot leven in uw terras of looppad en uw tuin. U krijgt een nostalgisch gevoel van deze fraaie tuintegels voor buiten.

GeoCeramica tegels zijn het absolute neusje van de zalm op het gebied van terrastegels. GeoCeramica tegels zijn keramische tegels met een onderlaag van Stabikorn beton. Het leggemak van beton en alle voordelen van keramiek zijn met elkaar gecombineerd en verwerkt in de GeoCeramica tegels van MBI.

Wat is GeoCeramica?

Zoals hierboven al genoemd, is GeoCeramica een combinatie van de gemakkelijk te leggen betontegel en de uiterst duurzame keramische tegel. Middels de verbinding component Aquaferm wordt de keramische toplaag op de drainerende Stabikornlaag geplaatst. Deze Stabikornlaag is zo gemaakt dat deze erg licht van gewicht is. Ook is deze onderlaag voorzien van afstandhouders zodat u overal gelijke voegen kunt creëren. Het product is geschikt voor iedere ondergrond en al met al is deze prachtige GeoCeramica tegel eenvoudig te leggen. Denk aan de details in uw tuin en hecht waarde aan uw voegen. Dit versterkt uw tegels en zorgt voor een luxueus aanzien. Het beste voegmiddel op de markt is van Gator

De keramische toplaag is gemaakt van hard gebakken klei waardoor deze totaal niet poreus is. Dankzij deze harde toplaag is de tegel heel erg onderhoudsarm. Er kan namelijk geen vuil of vocht in de tegels trekken waardoor deze ten allen tijde eenvoudig schoon te maken zijn. GeoCeramica voordelen zijn dat de tegels krasvast, maatvast, vlek- en zuurbestendig, stroef (ook bij regen) en eenvoudig te leggen zijn.

GeoCeramica ervaring

Tot op de dag van vandaag hebben wij en heeft MBI nog geen klachten ontvangen betreft deze tegels. Dit is erg uniek en hier zijn wij beiden heel erg trots op. 

Snel geleverd bij u thuis

Bestel nu uw A-kwaliteit GeoCeramica tegels bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.