Logo Gadero
service

MBI GeoCeramica tegels per serie

Gadero is al jaren lang officieel dealer van de veelzijdige GeoCeramica tegels van A-merk MBI. GeoCeramica tegels zijn tegels voor buiten die bestaan uit een toplaag van massief keramiek. Deze Keramische tegel is met een innovatieve lijm vast gemaakt op een 3cm dikke onderlaag van Stabikorn beton. Dit zorgt ervoor dat u van de leggemakken van de gewone betontegel kunt genieten. Maar door de toplaag van keramiek profiteert u ook van de uiterlijke, duurzame en onderhoudsarme voordelen van keramische terrastegels. De GeoCeramica tegels zijn geproduceerd in verschillende series. Om de keuze voor u gemakkelijker te maken, vindt u op deze pagina deze series gerangschikt.

Categorieën

MBI GeoCeramica tegels per serie

Bij Gadero bestelt u bijna het volledige assortiment van GeoCeramica tegels online voor een gunstige prijs en zeer gunstige Thuiswinkel Waarborg servicevoowaarden. Gadero bezorgt al uw sierbestrating in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij u thuis binnen 7 werkdagen.

Combineer met stapelblokken

Bent u in een creatieve bui? Creëer dan hoogte in uw tuin door een fraaie bloembak, borderrand of tuinafscheiding te plaatsen in uw tuin. De absolute A-kwaliteit stapelblokken van MBI zijn hier uitermate geschikt voor. Dit zijn hoogwaardige stapelstenen met een echte unieke uitstraling.

Hoogwaardig alternatief

Wilt u het toch houden bij het goedkopere beton? Kijk dan eens naar de innovatieve GeoProArte tegels. Dit zijn betontegels met een keramische look. GeoProArte tuintegels zijn de eerste betontegels met voordelen die bijna gelijk zijn aan keramiek. GeoProArte betontgels zijn een uitstekend alternatief voor de GeoCeramica serie.

Verder kijken?

Wilt u nog even verder kijken? Bij Gadero hebben wij een enorm assortiment allerlei verschillende soorten bestrating van A-merken zoals Excluton, Gardenlux, Kijlstra en Tuinvisie. Hier vindt u alles voor uw droomtuin zoals bijvoorbeeld terrastegels, full body keramische tegels, opsluitbanden, stapelblokken, maar ook bestrating toebehoren als zand en watergoten.

Snel bij u thuis geleverd

Bestel nu snel de meest populaire GeoCeramica tegels van MBI online bij Gadero en ontvang ze al binnen 7 werkdagen. Gadero bezorgt in heel Nederland, België en Duitsland gewoon bij de klant thuis.