MBI beton

MBI De Steenmeesters

Stenen van Nederlandse bodem van MBI de Steenmeesters. MBI is een Nederlands familiebedrijf sinds 1945 en staat garant voor kwaliteit en vakmanschap. Het bedrijf in sinds het ontstaan enorm gegroeid en beschikt momenteel over 4 productie- en verkooplocaties en 2 buitenlandse verkoopkantoren in Duitsland. De producten van MBI worden alleen door vakmensen met hoogwaardige materialen en productietechnieken geproduceerd. In Nederland worden de GeoProArte lijn in Kampen geproduceerd. Voor het proces zorgen windmolens en duizenden zonnepalen op het terrein van MBI voor de energievoorziening. U koopt dus duurzaam geproduceerd product uit ons eigen Nederland. Bovendien zijn deze buitentegels van beton met keramieklook ook nog eens zeer hoogwaardig en betaalbaar.

Gadero is uw officiële dealer van MBI tegels en andere sierbestrating-items. Bestel online of bezoek onze showroom in Breukelen, Meppen of Groningen.

Breed en diep assortiment

MBI is een Nederlandse producent van verscheidene soorten stenen en tegels in alle soorten en maten. Voor de volgende soorten tegels en stenen kunt u bij MBI terecht: Drumstones, Keramische tegels, Opsluitbanden, Klinkers, Muurelementen, Voegzand en nog veel meer. Al deze producten zijn van hoogwaardige en in Nederland geproduceerde stenen en tegels. 

GeoCeramica tegels, keramische terrastegels 

MBI is bekend geworden met haar keramische terrastegels onder de naam GeoCeramica. De GeoCeramica tegels hebben een keramische toplaag van 1 cm met daaronder 3 cm beton zodat de tegels in een gestabiliseerd zandbed gelegd kunnen worden. GeoCeramica tegels in italiaans design levert MBI in 4 categorieën:

  • Starter (voordelige basiskwaliteit),
  • Entree (net iets meer keuze dan Starter),
  • Pure  (meest populair, heel veel keuze) 
  • Premium (absolute top). 

Wilt u toch massief keramische tegels voor uw terras of looppad? Kijk dan eens naar de Mirage en de Triagres categorieën. Dit zijn zeer hoogwaardige tuintegels van keramiek tegen een betaalbare prijs.

GeoProArte, luxe betontegels met keramiek look

GeoProArte tegels zijn bij MBI een goed alternatief voor keramische terrastegels. De prijs van GeoProArte tegels ligt lager dan keramiek en de voordelen zijn groter dan een gewone betontegel. GeoProArte tegels zijn betontegels die na 5 behandelingen de look hebben van keramische tegels. Lees meer over MBI Geo Pro Arte al hier.

Andere MBI series

MBI heeft meerdere series steen waaronder de Geo serie. De volgende stenen vallen onder de GeoSteen serie van MBI:  GeoAntica, GeoAnticato, GeoArdesia, GeoColor, GeoFacetto, GeoHexagon, GeoPiazza, GeoStretto, GeoTravertino enb GeoVegetale. 

Gadero is officieel dealer van MBI tegels en bestrating. Heeft u advies en/of hulp nodig bij het samenstellen van uw order? Bekijk dan de uitgebreide informatie van MBI tegels en sierbestrating op deze pagina. U komt er niet helemaal uit? Bel dan met één van onze deskundige medewerkers. Wij zijn van maandag t/m vrijdag bereikbaar tussen 09:00 en 17:30 op het volgende telefoonnummer: 050 - 230.61.51.

Een kijkje in de keuken van MBI